Vi får ofta frågan om vad det kostar att sitta på Helio jämfört med att ha ett klassiskt kontor. Att kunna sitta i arkitektritade lokaler, kunna gå på medlemsevent med föreläsare, gymkort, kaffe, 1000mbit WiFi, posthantering, reception och dessutom med briljant personal låter kanske som en dyr affär – men faktum är att du sparar faktiskt pengar jämfört med att ha ett eget kontor.

  1. Du kan flytta in, slå upp din laptop och börja jobba inom 1 timme. Ett kontor kräver ofta månader av planering från någon från ditt team, sedan teckna avtal med IT-leverantörer, städfirma, arkitekter, hantverkare elavtal, försäkringsbolag och dessutom koordinering från någon ur ditt team.
  2. Möbler ingår. Möbler är dyrt, stort och krångligt – så varför ska du äga dem om det du egentligen vill göra är att bygga ett bolag?
  3. Ingen på ditt företag behöver tänka på att ta hand om kontoret – ingen som ringer IT-supporten, ingen som behöver gå ut för att köpa kaffe (eller diska muggarna) eller som har missat att ge nyckeln till städerskan. Och ingen som behöver svara i telefonen och släppa upp besökare – det gör vi åt dig.
  4. Betala inte hyra för tomma konferensrum, korridorer, toaletter eller annat. Betala bara för den tiden du behöver rummen genom en enkel bokning i Helio-appen och resten av ytorna delar du och de andra medlemmarna på.
  5. Flexa uppåt och nedåt beroende på hur du växer – det löser vi! Du behöver inte tänka på att hyra ut platser till andra om ni blir färre – eller hyra ut det gamla kontoret om det har blivit för litet. På våra över 20 000 m2 i Stockholm kan du både krympa och växa hur du vill med flexibla kontrakt.

De flesta bolag kan spara cirka 30-40% på att sitta i i en coworking-miljö när när man tittar på totalkalkylen, samtidigt som man får tillgång till ett kontor med hundratals andra intressanta bolag, föreläsningar, frukostar och mycket annat som inte finns på ett vanligt kontor.

Om det låter intressant, kom gärna förbi på en visning hos oss – 08 522 232 00 eller info@helio.se hittar du oss på!

Du kan läsa mer om våra olika medlemskap här!

 

 

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se