Frågorna om morgondagen är många och den snabba tekniska utvecklingen inom AI och robotik formar vårt samhälles öde. I denna frukostföreläsning tar Fredrik Löfgren oss med in i en framtid där människor och maskiner inte bara samexisterar, utan också samarb etar. Han lyfter en rad möjligheter som kommer med den teknologiska utvecklingen-men berättar också om utmaningar vi kommer att ställas inför. Från etiska dilemman till sociala förändringar. Fredrik gör AI och robotik tillgängligt för alla, oavsett förkunskaper.


Den nya teknologin kommer att förändra hela samhället och världen som som vi kännerden. Det finns därför många anledningar att försöka förbereda oss och planera för framtiden, låt oss ta ett litet steg tillsammans denna morgon. Välkommen till en tanke väckande frukostföreläsning som lovar att inspirera och engagera dig i diskussionen om vår teknologiska framtid!


Kom och starta dagen med Fredrik Löfgren på Helio City Läs mer om Fredrik Löfgren:
www.fredriklofgren.se
Besök Helio Stockholm City:
www.helio.se


Varmt välkomna!


Praktisk information
• Datum: Fredag 22 mars 2024
• Tider: Frukost* från kl. 07.30 – Föreläsning kl. 08.00 – 08.40
• Plats: Helio Stockholm City, Malmskillnadsgatan 29, 111 57 Stockholm
• Föranmälan krävs! – Anmäl dig här: verv.se/frukostforelasning/fredriklofgren


*Vi bjuder på morgonkaffe/te, en frukostfralla samt juice/smoothie. Genomförs i samarbete med Helio: Coworking, Kontor & Mötesrum Anmäl dig till kostnadsfri frukostföreläsning Ett management-med hjärta och hjärna!


Vi är stolta partners till några av Sveriges klokaste föreläsare, författare och tänkare. Vårt uppdrag är att göra deras vardag lite lättare, deras innehåll lite vassare och deras varumärken ännu starkare. Kraven blir allt högre och förutom att utmärka sig som föreläsare eller författare, är det också viktigt att ha god kunskap inom ekonomi, juridik och administration. Därtill kommer behovet av att förstå hur intäkter kan optimeras, att initiera smartare samarbeten, att upprätthålla marknadsbevakning och att strategiskt planera sin karriär. Det innebär bland annat att hantera komplexa avtal, avancerade ersättningsmodeller som kräver insikt i ekonomi samt planering av själva genomförandet.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se