Kort om oss

Människor är det absolut viktigaste vi har på Helio, och idag är vi 50 personer som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 19 år, andra pratar bara engelska, en tredje tävlar professionellt i boule och någon annan har tatueringar som största intresse. Det som förenar oss är att vi älskar att jobba med människor, och är på gränsen till lite för nyfikna för vårt eget bästa. Vi växer fort, så vill du vara med på en spännande resa så tycker vi du borde höra av dig!

Alltid Nyfiknast
Till oss kommer människor för att överraskas, mötas och inspireras och vår egen nyfikenhet är det bästa vi har för att kunna knyta människor närmare varandra.
Våga Testa
Många av de bästa idéerna i världen var misstag från början. Vi vill skapa en miljö där vi vågar misslyckas och kan prova nytt. Vi har redan misslyckats tusentals gånger - men lyckats desto fler!
Öppenhet
Vi arbetar för att staden ska bli en mer öppen, inkluderande plats för alla som bor här. Våra samarbeten, hur vi anställer och bygger ska bidra till det. Öppenhet är också ett ledord hur vi är mot varandra på Helio.
Starka Tillsammans
Stora saker händer när människor möts, och vi vill bli bäst på att få 'tillsammans' att hända. Mellan medlemmar, mellan dig och medlemmarna eller dig och en kollega.

Vår historia

Under IT-boomen i slutet på 90-talet öppnade ett helt nytt slags kontor i Stockholm. Hos oss kunde du hyra “skrivbord tillsammans med andra företag i öppet landskap” och vi blev hubben för företagen i den första digitala vågen.

Ända sedan dess har vi fortsatt att sträva mot att bli den bästa platsen för att driva bolag och växa idéer. Idag har vi nio ställen och ett community med tusentals medlemmar, som spänner från ängelinvesterare till eSport-team och startups inom allt från drönare till ekologiskt kaffe.

Vi vill träffa dig som tycker det låter spännande

Gillar du vad du läser? Då tycker vi att du borde skicka iväg en ansökan nedanför så att vi kan träffas. Förutom att vara en väldigt rolig arbetsplats har vi (såklart!) kollektivavtal, pensionssparande, företagsmobil och friskvårdsbidrag. Vi hörs & ses snart!

Lediga jobb

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se