Unika eventlokaler i Stockholm

Om du letar efter en unikt ställe att ha en AW, lansera er nya produkt eller visa vårkollektionen på har vi platsen. Vare sig du behöver en takterrass vid Slussen, en renoverad skofabrik vid Hornstull eller ett palats från 1600-talet med utsikt över Slottet. 

100 000-tals Stockholmare kan inte ha fel

På våra olika platser i Stockholm hittar du unika festlokaler, en hel restaurang att abonnera, en enorm innergård med plats för foodtruck, urbana garagemiljöer och det mesta däremellan. Vare sig ni är 10 eller 400 personer så har vi lokalerna som gör avtryck. 

Vi har gjort det mesta inom event

Behöver du Sveriges bästa bartender, en scenograf eller kanske en mindre orkester? Vi har gjort det mesta och vet vad som funkar (och ännu viktigare: vad som inte funkar!). Berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig både med idéerna och att rodda ihop dem. 

Våra eventlokaler

Vi har gjort event för

absolut vodka logo
facebook logo
snap logo
spotify logo
klarna logo
seb logo
mtg logo
apoteket logo

Vi älskar att bolla idéer

Kombinerat har vi mer än 100 års erfarenhet av att sätta ihop event och vet var vi hittar stans bästa food truck eller en saxofonist. Slå en signal på +46 8 522 232 00 eller skicka ett email till info@helio.se så kan vi börja planera!

Eventlokaler i Stockholm

Är du på jakt efter eventlokaler i Stockholm? Vi har arkitektritade lokaler på flera platser spridda i huvudstaden alla med riktigt bra ljud, barer och mat & dryck. Du hittar oss i Hornstull, Sundbyberg, Gamla Stan, Hötorget och Kungsholmen och har lokaler för upp till 200 personer.

Företagsevent, stor lansering eller filmvisning?

Har du någonsin anordnat en större fest vet du att lokalen eller utrymmet är A och O. Med rätt lokal har du redan fixat halva festen och tack vare att vi har ett brett utbud av flera olika eventlokaler i Stockholm kan vi tillmötesgå de allra flesta behov. I vår katalog har vi redan bockat av flera lyckade företagsevent, lanseringsfester och modevisningar, för att nämna ett fåtal. Vi vill påstå att det beror på att vi har en unik blandning av lokaler – allt från rum på 18:e våningen där du få en imponerande panoramavy på köpet, till garagelokaler med underground-känsla, sköna lounger att mingla i eller lummiga innegårdar med tillhörande bar. Från Stureplan till Hornstull kan du festa likt det är år 1999 och bli ihågkommen som den ultimata festfixaren.

När det kommer till eventlokaler i Stockholm eller eventlokal Södermalm ger vi ofta oss själva en klapp på axeln för ett utmärkt utbud. Dessutom vet vi exakt vad som krävs för att just ditt event i Stockholm ska bli unikt. Tack vare den över 100 år långa erfarenhet vi har av företagsevent och fester kan vi bidra med goda råd och nyttiga inputs när vi tillsammans bollar idéer. Hur tänker du kring underhållning och krubb? Vill du ordna ett liveband, ett uppträdande eller vill du att Björn Ranelid ska komma förbi och läsa en dikt? Eller vill du hålla det klassiskt med bartender, DJ och plockmat? Tillsammans anordnar vi en fest du kan vara stolt över i en av våra grymma eventlokaler i Stockholm.

Dessutom behöver ett event inte alltid innebära en fest som äger rum under dygnets senare timmar. Vi har anordnat flera olika företagsevent som pressträffar, frukostmöten och lunchmingel. Här kan du vara säker på att det ekologiska kaffet flödar i mängder och alla typer av krav på mat kan bli tillmötesgångna. Inget är omöjligt när du hyr eventlokaler i Stockholm från Helioworks.

Skapa en minnesvärd kväll

När du ska hyra eventlokal i Stockholm är steg nummer ett att bestämma vilken sorts event i Stockholm 2018 det är som står på schemat. När detta är klappat och klart kommer du till steg nummer två – vilken sorts lokal behöver du? Vi erbjuder eventytor i Kista, vid Hötorget, GT30 Grev Ture, Hornstull, Kungsholmen, Gamla Stan och Sundbyberg, alla har unika attribut och erbjuder något särskilt.

Att faktiskt ta steget och hyra en eventlokal i Stockholm är dessutom busenkelt. Kontakta oss på info@helio.se eller ring oss på +46 8 522 232 00 så börjar vi planera redan idag! Du kan självklart komma förbi och kika på lokalen innan du bestämmer dig för att boka, skriv till oss på vårt chatt eller skicka en förfrågan via hemsidan för att se när det passar bäst att komma förbi.

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se