Mötesrum & Konferensrum Stockholm Mötesrum & Konferensrum Stockholm

Mötesrum & Konferensrum Stockholm

Här kan du filtrera på våra kreativa mötesrum, konferensrum och eventytor i Stockholm. Vi kan ordna möten & event från 2 till 200 personer. Du kan alltid ringa, maila eller chatta med oss, vi svarar på (nästan) allt inom 30 minuter på vardagar. Välkommen!

  62 rum hittades

  Här hittar du både mötesrum och konferensrum på flera olika platser i Stockholm

  Letar du konferensrum eller mötesrum i Stockholm? På Helio har vi över 60 unika rum i olika storlekar på olika platser i stan. När du bokar hos oss kan du alltid förvänta dig arkitektritade rum med ny teknik, riktigt bra ekologiskt kaffe och en vilja att lösa det mesta runt er konferens. Kika runt nedan, och se om du hittar något passande konferensrum så hoppas vi att du hör av dig.

  Boka rätt konferensrum i Stockholm

  Anpassa dina kriterier utifrån den typ av konferens du anordnar. Ska mötet vara av den större kalibern med internationella gäster kan du boka konferensrum som rymmer upp till 250 personer, och är den av mer intim karaktär kan du boka ett konferensrum för bara två personer. Välj mellan formellt, kreativt, hemtrevligt eller elegant och har du några särskilda önskemål är vi inte sena att hjälpa till. Här på Helio har vi som tidigare nämnt mötesrum på flera olika platser runt om i huvudstaden och du kan välja mellan allt från konferensrum i Kista till lokaler i Stockholm City eller mötesrum på Södermalm med centrala alternativ på bland annat Hötorget och Stureplan. Priset ligger på från 299 kronor i timmen.

  Vill du boka och hyra ett mötesrum i Stockholm som är modernt och centralt kan du till exempel välja vårt konferensrum nära Stureplan, Green på GT30 och är du ute efter något mer rörligt och kreativt satsar du på vår Pop-Up Truck och håller din konferens ute vid havet eller ja, vart du nu vill. Hos oss är det mesta möjligt och du kan enkelt söka fram rätt och hyra konferensrum i Stockholm för ditt event genom att ange dina sökkriterier. Var vill du vara, hur många kommer och vilken typ av event är det? Tre grundläggande frågor som kommer ge dig en mängd grymma alternativ och göra din konferens till ett lyckat event.

  Vilken typ av konferens ska du anordna?

  Ska du anordna en formell konferens där ni diskuterar ert företags framtida investeringar eller rör det sig om spännande föreläsningar och team building? Du kan sätta stämningen i ett rum genom att bara justera ljuset, föreställ dig då vilka möjligheter som finns med alla våra konferensrum i Stockholm City när du dessutom har vår expertis till förfogande.

  Många av våra mötesrum ger er tillgång till en projektor om ni vill visa en film eller hålla en presentation och det går även att ordna med både lunch och kaffe. När du klickar på ett av våra mötesrum som du tycker ser intressant ut får du upp fakta om bland annat hur många platser som finns och du kan även ta del av en karta för att se exakt var det ligger. Bestämmer du dig på studs för ett konferensrum i Stockholm är det bara skicka oss en förfrågan och har du några frågor om pris eller storlek på att boka boka i Stockholm eller vad som helst når du oss på mejl, telefon och chatt. Hur enkelt som helst. Är det istället kontor du är ute efter, så har vi det såklart också. Här kan du kika om du vill hyra kontor i Stockholm. 

  Boka mötesrum i Stockholm

  När du vill hyra konferensrum i Stockholm City, eller var som helst i huvudstaden för den delen, kontaktar du bara oss. Vi svarar snabbare än du hinner slå numret eller knappa in ditt meddelande (det är i varje fall vår ambition) men kontaktar du oss på vardagar kan du åtminstone räkna med ett kompetent svar inom 30 minuter. Har du några frågor, funderingar eller bara vill ha heta tips – tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig att hitta ett perfekt konferensrum i Stockholm utifrån dina preferenser.

  Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se