Mötesrum & Konferensrum Stockholm Mötesrum & Konferensrum Stockholm

Mötesrum & Konferensrum Stockholm

Här kan du filtrera på våra kreativa mötesrum, konferensrum och eventytor i Stockholm. Vi kan ordna möten & event från 2 till 200 personer. Du kan alltid ringa, maila eller chatta med oss, vi svarar på (nästan) allt inom 30 minuter på vardagar. Välkommen!

  0 rum hittades

  Boka Mötesrum och Konferensrum i Stockholm hos Helio

  Upptäck ett brett utbud av mötesrum och konferensrum i Stockholm genom Helio. Med över 60 unika rum i olika storlekar, belägna på flera attraktiva platser i staden, är vi experter på att erbjuda rum som passar just dina behov. När du bokar hos oss får du tillgång till arkitektritade rum utrustade med den senaste tekniken, ekologiskt kaffe av högsta kvalitet, och en serviceinriktad inställning för att göra din konferens framgångsrik. Utforska våra olika konferensrum nedan och tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Välj Bland Flera Konferensrum i Stockholm

  Oavsett om du behöver ett stort konferensrum för internationella möten eller ett intimt rum för mindre samlingar, har Helio det perfekta alternativet för dig. Våra konferensrum är anpassningsbara – välj mellan stilar som formell, kreativ, hemtrevlig eller elegant. Vi finns på flera platser i Stockholm, inklusive konferensrum i Kista, Stockholm City och mötesrum på Södermalm, med centrala lägen vid Hötorget och med konferensrum nära Stureplan. Våra priser börjar från endast 299 kronor i timmen, och vi är alltid redo att möta dina specifika önskemål.

  Hitta Rätt Mötesrum för Varje Tillfälle

  Ska du boka ett modernt och centralt beläget mötesrum i Stockholm? Välj vårt konferensrum nära Stureplan, Green på GT30, eller om du söker ett mer dynamiskt och kreativt utrymme, prova vår Pop-Up Truck för konferenser vid havet eller var du än önskar. Hos Helio är möjligheterna oändliga. Du kan enkelt

  Välj Rätt Konferensrum i Stockholm

  När du letar efter ett konferensrum i Stockholm som passar din händelse, erbjuder Helio en mängd alternativ. Från stora rum för upp till 250 deltagare till mindre, intima mötesplatser för endast två personer, har vi det du behöver. Våra rum finns i olika stilar – formella, kreativa, hemtrevliga eller eleganta – och vi står alltid redo att uppfylla dina särskilda önskemål. Hos Helio hittar du mötesrum på olika platser i Stockholm, från Kista till lokaler i City och Södermalm, med centrala alternativ vid Hötorget och Stureplan. Priserna börjar från 299 kronor per timme. Vi har även kontor, om du är ute efter att hyra kontor i Stockholm. 

  Moderna och Centralt Belägna Mötesrum i Stockholm

  För en modern och centralt belägen mötesupplevelse, välj vårt konferensrum vid Stureplan, Green på GT30. Om du söker något mer dynamiskt och kreativt, prova vår Pop-Up Truck för konferenser vid havet eller där du önskar. Helio gör det enkelt att söka och hyra det perfekta konferensrummet i Stockholm för ditt evenemang. Ange bara dina kriterier – plats, antal deltagare, och typ av event – för att hitta ett urval av fantastiska alternativ som gör din konferens till en succé.

  Skapa Din Perfekta Konferens i Stockholm

  Oavsett om det är en formell konferens om framtida investeringar eller en dag med inspirerande föreläsningar och teambuilding, kan du skapa rätt atmosfär i våra konferensrum. Med Helios expertis och ett brett utbud av mötesrum i Stockholm City, kan du justera allt från belysning till layout för att matcha din händelse. Våra rum erbjuder också projektorer för presentationer och möjlighet att ordna lunch och kaffe. När du hittar ett intressant rum på vår webbplats får du detaljerad information om antal platser och exakt plats, samt enkla bokningsalternativ.

  Enkelt att Boka Mötesrum i Stockholm

  När du vill hyra ett konferensrum i Stockholm City eller någon annanstans i staden, kontakta oss. Vårt mål är att svara snabbt, vanligtvis inom 30 minuter på vardagar. Vi är här för att besvara dina frågor, ge råd och hjälpa dig hitta det perfekta konferensrummet baserat på dina behov. Oavsett om du

  Enkelt och Flexibelt – Boka ditt Mötesrum i Stockholm

  När du behöver hyra ett konferensrum i Stockholm, oavsett plats i staden, är Helio här för dig. Vi prioriterar snabba och kompetenta svar, vanligtvis inom 30 minuter på vardagar. Oavsett om du har frågor, funderingar eller bara vill ha råd, tveka inte att kontakta oss. Vi är dedikerade till att hjälpa dig hitta det perfekta konferensrummet i Stockholm som matchar dina önskemål och behov. Hos Helio är det enkelt att boka och hyra konferensrum – vi finns bara ett samtal eller meddelande bort.

  Helio – Din Destination för Mötesrum och Konferensrum i Stockholm

  Välkommen till Helio, din förstahandskälla för att hitta och boka mötesrum och konferensrum i Stockholm. Vårt breda utbud av unikt utformade och tekniskt välutrustade rum säkerställer att vi kan tillgodose alla dina behov, oavsett eventets storlek eller karaktär. Upptäck våra olika mötesrum och konferensrum belägna på centrala platser i Stockholm och boka ditt ideala rum idag. Vi ser fram emot att göra din nästa konferens eller möte till en minnesvärd upplevelse. [/more text]

   

  Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se