På GT30 hittar du vår streaming-studio direkt i anslutning till våra stora lounge. Här kan du köra olika varianter på streamade event och både ha interaktivitet, förinspelat material, grafik och mycket annat i produktionen. Vi har all utrustning du behöver och du kan få det stöd du behöver med genomförandet. Sändningen går att koppla till alla de stora plattformarna – Zoom, Teams, Youtube, Webex och många fler. Vi tar emot dina eventuella gäster, ordnar med allt från manus till kaffe och teknik – och du kan fokusera på vad du ska göra framför kameran.

För att göra det enkelt har vi gjort 3 olika paket för att kunna boka. Det som alltid ingår när du bokar streaming-studion är belysning, inspelning i mp4-format, vit backdrop med möjlighet att belysa i olika färger, möjlighet att kunna dela PPT/slides, grafik och titlar, olika möbelval och växter i bakgrund. Självklart kan du även ta med (fysisk) logotyp eller liknande om du vill ha med i bakgrunden.

Lilla paketet: Allt ovanstående, med 1 kamera, 2 mikrofoner och en tekniker på plats

Mellanpaketet: Allt ovanstående, och 2 kameror (en med kameraman, en bred), 2 mikrofoner, 2 tekniker på plats, playback på externt innehåll och produktionen inspelad i ProRes.

Stora paketet: Allt ovanstående, och 3 kameror (2 med kameraman, 1 bred), 5 mikrofoner, 3 tekniker på plats, playback på externt innehåll och produktionen inspelad i ProRes eller ISO.

Fakta

  • Storlek 30 kvm
  • Projektor/Skärm Nej
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja
  • Videokonferens Kan bokas

Sittningar

Styrelsemöte
-
Bio
10
Skolsittning
-
Event
10