På Helio kan du känna dig trygg. Vi har infört flera åtgärder för att minimera riskerna: hur vi serverar mat, extra städrutiner, färre personer i varje rum och tydlig information för att kunna hålla avstånd och hygien.

Bond är en av Stockholms mest bokade lokaler för seminarier, kapitalmarknadsdagar, bolagsstämmor och närhelst du behöver samla 121 personer. Utrustad med bio-projektor och BOSE-ljudsystem för att lyfta presentationerna till nästa nivå.

Direkt utanför hittar du den stora loungen med sittgrupper och soffor. Skulle ni behöver ytterligare rum för att bryta upp i mindre grupper så ligger mötesrummen Safe (8p), Sound (14p), Green (10p), Mic (6p) och Dome (20p) några steg utanför dörrarna.

I matväg kan vi ordna allt från en hälsosam frukost med chia-pudding till luncher och mingelmat från vårt kök. Om du vill kombinera dagen med ett avslutande mingel så finns möjligheten i loungen utanför. I Bond finns det också teknikrum, mikrofoner och möjligheter för att kunna live-streama ditt event till hela världen.

Maila, chatta eller ring oss så återkommer vi blixtsnabbt på vardagar med en idé och prisbild för din förfrågan. Bond kan bli uppbokad långt i förväg på populära datum, så kontakta oss gärna i god tid om ni har satta datum för ert event. Varmt välkomna!

Bra för: Frukostseminarium, föreläsning, bolagsstämma, showcase-spelning, filmvisning och mycket annat.

Fakta

  • Storlek120 kvm
  • Projektor/SkärmJa
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja

Sittningar

Styrelsemöte
-
Bio
121
Skolsittning
121
Event
-