Bond är en av Stockholms mest bokade lokaler för seminarier, kapitalmarknadsdagar, bolagsstämmor och närhelst du behöver samla 121 personer. Utrustad med bio-projektor och BOSE-ljudsystem för att lyfta presentationerna till nästa nivå.

Direkt utanför hittar du den stora loungen med sittgrupper och soffor. Skulle ni behöver ytterligare rum för att bryta upp i mindre grupper så ligger mötesrummen Safe (8p), Sound (14p), Green (10p), Mic (6p) och Dome (20p) några steg utanför dörrarna.

I matväg kan vi ordna allt från en hälsosam frukost med chia-pudding till luncher och mingelmat från vårt kök. Om du vill kombinera dagen med ett avslutande mingel så finns möjligheten i loungen utanför. I Bond finns det också teknikrum, mikrofoner och möjligheter för att kunna live-streama ditt event till hela världen.

Maila, chatta eller ring oss så återkommer vi blixtsnabbt på vardagar med en idé och prisbild för din förfrågan. Bond kan bli uppbokad långt i förväg på populära datum, så kontakta oss gärna i god tid om ni har satta datum för ert event. Varmt välkomna!

Bra för: Frukostseminarium, föreläsning, bolagsstämma, showcase-spelning, filmvisning och mycket annat.

 

Fakta

  • Storlek 120 kvm
  • Projektor/Skärm Ja
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja
  • Videokonferens Kan bokas

Sittningar

Styrelsemöte
-
Bio
121
Skolsittning
121
Event
-