Workspaces that will make you love Mondays Workspaces that will make you love Mondays

Workspaces that will make you love Mondays

Upplev våra personliga coworking spaces och kreativa mötesrum i Stockholm och Malmö.

Våra ställen

Coworking spaces och kontor som växer med dig

Upplev ett nytt sätt att arbeta i våra prisbelönta kontor. Oavsett om du är i behov av ett privat kontor, en öppen plats eller letar efter ett eget skrivbord kommer du att hitta hem på Helio. Hos oss blir du en del av ett nätverk av tusentals medlemmar och flera av Sveriges mest spännande bolag. Dessutom kan du ta del av vårt kurerade program med föreläsningar, hälsoprogram, frukostar och nätverksträffar.

Mötesrum per timme, per dag, per månad

Workshop, brainstorming eller offsite? Hos oss kan (även utan medlemskap) boka mötesrum och eventlokaler för två till 200 personer på inspirerande platser i Stockholm och Malmö. Vi fixar whiteboard, hybridteknik, lunch och allt du kan tänkas behöva. Bläddra och filtrera bland alla våra 100 mötesrum för att hitta något som passar. En renoverad skofabrik, panoramautsikt på Hötorget eller mindre rum för en timme – vi har det du behöver.

Du hittar oss nästan överallt

Du hittar oss på 11 centrala platser i Stockholm och Malmö. Vi finns i Stockholm City, Sundbyberg, Slussen, Grev Turegatan, Klarakvarteren, Slottsbacken, Hornstull, Kista, Frösundavik och Kungsgatan (Malmö). Är du medlem ingår det självklart att kunna jobba från alla våra olika ställen.

Några av våra medlemmar

skoda logo
volvo logo
hästens logo
farfetch logo
Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se