Kinsey är ett luftigt mötesrum som både fungerar för biosittning för 25 personer eller om ni vill jobba runt mindre bord för 14 personer.  Sittningen är flexibel med bord och stolar som går att flytta beroende på vad ni har planerat göra. I rummet finns en extra stor LED-skärm, och även whiteboards och rejäla väggar för att kunna fästa dina bästa idéer om det är en workshop. Utanför rummet finns det generösa lounger med soffor och vrår, där du kan dela upp gruppen vid tex grupparbeten eller diskussioner.

I rummet hittar du all teknik du behöver för både hybridmöten och presentationer. Det är också möjligt att streama presentationer och spela in föreläsningen. Utrustningen består av en 98” LED-skärm med högtalare från Genelec, mikrofonmygga för talare och kameror för streaming riktad mot talare och publik. Dessutom ett intelligent mikrofonsystem som kan plocka upp ljud från alla delar av rummet för hybrid-möten.

Våra kockar löser allt ni behöver under dagen, både i form av frukost, lunch eller om ni vill avsluta med ett mingel. Ingången sker direkt från tunnelbana Hötorget, så det är enkelt att hitta för gäster och besökare. Välkommen!

Fakta

  • Storlek 38 kvm
  • Projektor/Skärm Ja
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja
  • Videokonferens Ja

Sittningar

Styrelsemöte
12
Bio
25
Skolsittning
14
Event
-