Francis är ett inbjudande rum som fungerar för många ändamål eftersom sittningen är helt flexibel. Om ni vill möblera för en föreläsning eller talare så får ni plats med 48 personer här. Är det istället en workshop eller grupparbeten, så är det knappt 30 personer som är en bra grupp för rummet. Francis ligger i anslutning till ett stort atrium med generösa lounger och soffgrupper, där ni kan pausa eller ha mindre gruppdiskussioner om det skulle behövas.

I rummet hittar du all teknik du behöver för både hybridmöten och presentationer. Det är också möjligt att streama presentationer och spela in föreläsningen. Utrustningen består av dubbla 85” LED-skärmar med högtalare från Genelec, mygga för talaren och kameror för att kunna streama mötet riktad mot talaren och publik. Dessutom ett mikrofonsystem som kan plocka upp ljud från alla delar av rummet för hybrid-möten.

T-bana Hötorget finns bara några meter från entrén, så att det är lätt för dina gäster och besökare att båda ta sig hit och hitta. På plats i huset har vi eget kök så att ni kan hålla energinivåerna uppe hela dagen, eller avsluta med ett mingel eller middag i Chambre Separée i vår Restaurang Ruben. Välkommen till Francis!

Behöver ni flera konferensrum i anslutning, så har vi sammanlagt åtta rum i olika storlekar på Helio Stockholm City.

Fakta

  • Storlek 75 kvm
  • Projektor/Skärm Ja
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja
  • Videokonferens Ja

Sittningar

Styrelsemöte
22
Bio
48
Skolsittning
28
Event
48