Våra festlokaler i Stockholm Våra festlokaler i Stockholm

Våra festlokaler i Stockholm

På Helio hittar du festlokaler på några av Stockholms bästa platser. En fabrik i Hornstull, ett palats mittemot Slottet eller ett garage på Östermalm är bara några av våra platser där vi skapat hundratals lyckade event.  Vi har lång erfarenhet av event och vet vad som krävs för en oförglömlig kväll och natt.

Hitta din festlokal i Stockholm

När du är sugen på partaj besöker du bara oss på Helio, gör en sökning utifrån din kriterier, hittar den perfekta festlokalen, kontaktar oss och lever ut festsuget med extraordinära manér. Här hittar du billiga festlokaler runt om i hela Stockholm. Letar du efter festlokaler på södermalm eller festlokaler vid Stureplan har vi det med. Genom att klicka upp ett alternativ som fångar ditt intresse – något annorlunda eller mer konventionellt, får du information om hur många namn du kan sätta på din gästlista kan vara, vad som finns på plats och hur du bäst tar dig dit och hem med olika förbindelser.

Är du ute efter en klassisk tillställning hittar du fina festlokaler i Stockholm som tillåter dig och dina gäster att vara smoking hot med en Dry Martini i ena handen och en liten aptitretare i den andra. Vill du istället gå loco är även det möjligt – frågan är bara om du vill göra det med panoramavy, under Stureplan eller i en skofabrik i Hornstull? Låt inte ens fantasin sätta gränser.

DJ eller stråkorkester? Vi gäller hjälper dig välja rätt

Vi har lång erfarenhet av att skapa lyckade event och förutom att förse dig med en schysst och billig festlokal i Stockholm kan vi även bidra med vårt nätverk och allt vi lärt oss under åren (vilket är en hel del). Sparka över bollen till vår planhalva med ett mejl, ett telefonsamtal eller via vår chatt så ska vi sparka tillbaka den snabbare än snabbt – och tillsammans sätter vi en fullträff i krysset. Vill du ha en soul-sjungande pianist, jonglerande bankmän eller bara fylla baren med flasksäkra bartenders? Vi fixar det.

När du bollar med oss behöver vi inte endast planera den perfekta festen, vi kan också hjälpa dig att välja rätt festlokal i Stockholm utifrån alla dina drömmar och önskemål.

Hyra festlokal i Stockholm

Du vet redan hur du ska bära dig åt för att hyra en festlokal i Stockholm och att det är till oss du ska höra av dig. Kanske vill du slå på stort och skapa festen som kommer att få symbolisera hela 10-talet eller så har du en begränsad budget och vill hyra en festlokal i Stockholm billigt utan att tumma ett uns på kvaliteten. Inget är omöjligt är vårt svar på det, och sedan skrider vi till verket och gör din vision till verklighet. Oavsett om du är på jakt efter en annorlunda festlokal i Stockholm eller bara vill ha något enkelt och centralt har vi vad du behöver.

Hör av dig till oss

Börja i rätt ände och se till att ha din festlokal i Stockholm är bokad i ett tidigt stadie. Planerar du allt först och fixar festlokalen sist kanske inte det datum du önskar finns ledigt. Det bästa du kan göra är att höra av dig till oss med framförhållning och berätta om dina planer, idéer och visioner. Tillsammans kan vi skapa något vackert som du och dina gäster sent ska glömma och vi kan även ta dig på en visning av lokalen.

Unika platser för event

På våra åtta olika ställen i Stockholm hittar du panoramavyer från 18:e våningen, soliga innergårdar med fikonträd, ett palats mittemot Kungliga Slottet, urbana garagemiljöer och det mesta däremellan. Vi har gjort event för 2 till 1000 personer genom åren. 

Några av våra event- och festlokaler

Vi älskar att bolla idéer

Kombinerat har vi mer än 100 års erfarenhet av att sätta ihop event och vet var vi hittar stans bästa food truck eller en saxofonist. Slå en signal på +46 8 522 232 00 eller skicka ett email till info@helio.se så kan vi börja planera!

Vi har gjort event med

absolut vodka logo
facebook logo
snap logo
spotify logo
klarna logo
seb logo
mtg logo
apoteket logo
Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se