Festlokal Södermalm

Om du letar efter en bra festlokal på södermalm har du hittat helt rätt. Här ligger en gammal skofabrik som vi har renoverat, med full ljudanläggning och bar där vi har gjort hundratals event genom åren. Här nedanför ser du releasefesten för Veronica Maggio, Sneakers’n’stuff lanseringsfest, Jack Daniel’s-burgarkväll och många andra. Det finns en terrass du kan ha baren på, du kan köra in en food-truck på innergården och du hittar oss precis bredvid tunnelbanan. Ni kan vara upp till 150 personer på Helio Hornstull, och ännu mer om lokalen kan du läsa här.

Känn magin i våra festlokaler på Södermalm

På Helio hjälper vi dig att skräddarsy din nästa planerade tillställning så att den matchar alla dina vildaste drömmar. Önskar du att en clown kommer förbi och dansar breakdance som underhållning eller står det på din bucket list att en food truck glider in under småtimmarna och förser dig och dina gäster med snacks och godbitar? Inget önskemål är omöjligt när du samarbetar med oss. Vi erbjuder inte endast grymma festlokaler på Södermalm, vi vet även vad som krävs för att en fest ska få en varm och hedersfylld plats i dina gästers minne. Alla våra fest- och eventlokaler är därför utrustade med flera attribut som kommer att lämna ett intryck, våra festlokaler på Södermalm är inget undantag. Oavsett om du anordnar en frukostbjudning för att lansera en klädeskollektion, vill ha en finare middag eller en firmafest med allt vad det innebär, har vi en festlokal på Södermalm som kommer möta dina krav.

Hornstulls finest – kirra en festvåning på Södermalm

Vår dyrgrip när det kommer till festlokaler på Södermalm är vår festlokal på Hornstull. Är du ute efter the crème de la crème är Hornstull Lounge vad du söker. I denna före detta skofabrik, som nu är ett paradis för så väl middagar, klassiska fester och filmfestivaler, kommer ingen att ha tråkigt. Tack vare de 195 kvadratmeterna som erbjuder både en större inomhusyta och en mindre terrass, finns det flera mingelmöjligheter och sittplatser såväl som potentialen att skapa ett dansgolv. Med tillhörande bardisk och högtalare i denna festlokal på Södermalm har du de ingredienser som behövs för att blanda en festdrink som tar dig till nästa nivå.

Är det dock en annan typ av billig festvåning på Södermalm som du hade i tankarna behöver du inte oroa dig. Vi har självklart även alternativa festlokaler på Södermalm som stödjer alla dina planer. Ett alternativ är Tycho Brahe, i denna 33 kvadratmeter stora lokal på Hornsbruksgatan kan du ordna en oförglömlig biovisning eller mindre formell sittning. Har du siktat in dig på Tycho Brahe hjälper vi dig att dekorera festlokalen på Hornstull till perfektion och bjuder självklart på kaffe när koffeinbristen kickar in. Och vill ni beställa upp mat till er billiga festvåning på Södermalm gör ni det. Låt oss säga det klart och tydligt – oavsett vad du önskar och vilka idéer du än må ha bollar vi dem tillsammans och kommer fram till en lösning.

Festa med hög standard – boka festlokal på Hornstull idag

Våra festlokaler på Södermalm är populära så om du planerar fest finns det ingen tid att förlora, se till att kirra lokal redan idag. Slå oss en signal på +46 8522 232 00 så ror vi hamn en lokal idag. Eller så skickar du oss ett mejl om du föredrar skriftlig kommunikation – info@helio.se. Du når oss även via vår chatt där vi återkopplar till dig direkt.

En renoverad skofabrik från 1800-talet

Helio Hornstull är en unik lokal som kan byggas upp exakt som du vill. Musikanläggning, bardisk, olika sittningar och miljöer. Hör av dig till info@helio.se eller 08 522 232 00 så bollar vi vidare.

Några bilder från lokalen

Vi älskar att bolla idéer

Kombinerat har vi mer än 100 års erfarenhet av att sätta ihop event och vet var vi hittar stans bästa food truck eller en saxofonist. Slå en signal på +46 8 522 232 00 eller skicka ett email till info@helio.se så kan vi börja planera!

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se