Konferensrum i Malmö Konferensrum i Malmö

Konferensrum i Malmö

Letar du efter konferensrum i Malmö? Här kan du bläddra bland våra olika konferensrum och eventytor på Helio K6 Malmö som fungerar perfekt för 2 ända upp till 72 personer. Stora lounger med otrolig takhöjd finns för att kunna bryta upp i mindre grupper, och vi kan ordna mat och dryck med våra egna kockar. Vi finns alltid så att du kan ringa, maila eller chatta med oss om du har frågor. Vi svarar på 30 minuter på vardagar. Välkomna!

Så fungerar konferensrum på Helio i Malmö

Konferensrummen kommer i flera olika storlekar , vilket gör att det finns alternativ som passar olika behov. Om du till exempel behöver hålla ett viktigt möte i någon timme kan du boka ett mindre, mer intimt mötesrum. Ska du istället anordna en föreläsning, kurs eller något annat större event kan du boka konferenslokaler med betydligt större kapacitet för att kunna välkomna fler gäster. Vårt största konferensrum heter Brown och tar upp till 72 sittande, eller 40 om ni vill ha bord till varje plats.

Normalt sett betalar du för konferensrummen per timme, vilket betyder att du kan boka in dig så länge du behöver. Själva bokningen sker via info@helio.se, där vi är snabba så att du har ett svar på en halvtimme. Du kan också chatta direkt med oss nere till höger på denna sida. Vi på Helio kan även hjälpa dig att ordna catering till mötet om du vill bjuda dina gäster på lunch eller fika.

Fördelar med och konferensrum

Det finns många fördelar med att boka en konferenslokal i Malmö om du behöver hålla möten, seminarier eller andra event. Nedan har vi listat några av de främsta.

1. Komma ut från ditt vanliga kontor

Våra arkitektritade miljöer kommer verkligen kunna lyfta inspirationen till nya nivåer i gruppen! Så ska ni hålla ett möte som handlar om framtiden, generera nya idéer eller en workshop skulle vi verkligen föreslå att titta närmare på våra konferensrum.

2.     Privat miljö

En av de främsta fördelarna med att boka ett konferensrum är förstås den privata miljön. Att hålla viktiga möten i en allmän miljö, till exempel på ett café, kan vara riskfyllt, framför allt om de innehåller känslig eller konfidentiell information.

Dessutom minskar ett konferensrum antalet distraktioner som ofta kan uppstå på en allmän plats, vilket kan ha goda effekter på produktiviteten.

3.     Modern teknik

Många konferensrum i moderna kontorshotell idag är utrustade med den senaste tekniken för att underlätta arbetsprocessen såväl som kommunikationen. Oftast har du både skärmar, projektorer, ljudsystem och höghastighetsinternet till ditt förfogande.

En annan viktig fördel är att du enkelt kan anordna digitala möten och konferenser med kollegor eller partners på distans. På så sätt kan du inkludera dem i viktiga beslut, utan att de behöver befinna sig på plats.

4.     Gott intryck

Sist men inte minst kan en konferenslokal eller ett konferensrum ge dina kunder eller potentiella samarbetspartners ett professionellt intryck av dig och din verksamhet. Att bjuda in till möte på en attraktiv adress i en stilfull lokal verkar trots allt mer seriöst än att hålla mötet på ett café.

Boka konferensrum i Malmö

Helios centrala anläggning på Kungsgatan 6 i Malmö ligger bara 15 minuters promenad från centralstationen eller 10 minuter från Triangeln. Hos oss kan du boka åtta olika konferenslokaler i vackra, arkitektritade miljöer och ett fantastiskt atrium med riktiga träd.

Här finns sex rum som rymmer mellan 5 – 8 personer med fast möblering som passar bra för mer intima möten och workshops. Du kan även boka två större konferensrum för 35 respektive 70 personer med flexibel möblering där du kan flytta om både stolar och bord efter behov.

Alla våra konferensrum i Malmö är utrustade med modern teknik som gör det möjligt att anordna videokonferenser såväl som videopresentationer. Här finns både LED-skärmar och kraftfulla ljudsystem från Bose till ditt förfogande och vi kan dessutom hjälpa till med catering.

Läs mer om våra konferenslokaler och konferensrum nedan och hör gärna av dig om du har några frågor!

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se