Börja dagen tillsammans med Aron Anderson, professionell äventyrare och en oändlig källa till inspiration! Få kan mäta sig med honom och de fysiska och mentala utmaningar han bemästrat – han har gjort det omöjliga möjligt, om och om igen.Aron kommer bjuda på en föreläsning som fokuserar på motivation och drivkraft- som ju vi alla kan behöva lite extra av i dessa omvälvande tider. Med sin sällsynta erfarenhet av att konfrontera och övervinna extrema utmaningar har han en och annan lärdom och insikt att dela med sig av.

Inspiration, energi och nya perspektiv utlovas och förhoppningsvis går du sedan in i arbetsveckans sista dag bättre rustad för att vända dina egna utmaningar till möjligheter!
Aron är övertygad om att snabb och effektiv anpassning till förändringar är nyckeln till att hitta och behålla motivation i alla aspekter av livet. Han är också övertygad om att en morgon som startar med näringsrik frukost och en rejäl dos inspiration ökar chanserna att skapa en härlig dag!Kom och starta dagen med Aron Anderson på Helio City
Läs mer om Aron Anderson: www.aronanderson.se
Besök Helio Stockholm City: www.helio.se

Praktisk information
·      Datum: Fredag 16 februari 2024
·      Tider: Frukost från kl. 07.30 – Föreläsning kl. 08.00-08.40
·      Plats: Helio Stockholm City, Malmskillnadsgatan 29, 111 57 Stockholm

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se