Kista

Mia, Niina och Pia

Europas största kluster av IT-bolag

På huvudgatan mitt i Kista hittar du Helio i ljusa arkitektritade lokaler. Här finns både kontorsrum, coworking-lounger, mötesrum, café och såklart våra härliga community managers. Mötesrummen har plats för upp till 90 personer och Ericsson, Tele2 och Kistamässan ligger alldeles runt hörnet med tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd. 

Hitta oss

Kistagången 12
16440 Kista

  • T-Bana Kista, Pendeltåg Helenelund
  • 178, 541
  • Parkeringhus Torshamnsgatan 35
  • Parkering utanför

Medlemskap & Kontor

  • Flex 2650 kr/mån
  • Fix från 3350 kr/mån
  • Studio från 4000 kr/mån/person
  • Mötesrum från 299 kr/h
  • Event Kontakta oss!

Mötesrum på Kista

Andra ställen

Kontorshotell & Konferensrum Kista

Oss hittar du mitt i Kista, Stockholms Silicon Valley. Här öppnade Helio 2016 med både mötesrum, konferensrum och kontorshotell. Flera spännande företag inom tech och medtech sitter på vårt kontorshotell här – som ser långt ifrån ut som ett vanligt kontorshotell. Medlemskapet styr du via vår app, och det mesta ingår i medlemskapet. Välkommen till Kista.

Våra lokaler

Ett kontor är inte bättre än sina anställda. Vi har tagit tillvara på idén att skapa en arbetsmiljö som ska stimulera så många som möjligt. Med spännande men klassisk inredning, flera möjligheter att sätta din egen prägel på det kontorsalternativ du vill hyra samt fördelen att dela utrymmen med människor från alla möjliga typer av branscher och inriktningar, har du chansen att växa både som individ och företag.

När det kommer till vårt kontorshotell i Kista har vi sett till att fånga kulturen av företagande som präglar stadsdelen. Vårt kontorshotell är supermodernt, riktigt fräscht och inger en känsla av hemtrevlighet som omedelbart får dig att trivas. Våra lediga platser på kontorshotellet i Kista är nämligen noggrant utformat för att skapa trivsel men också en kreativ miljö som får dig att direkt vilja ta dig en kopp kaffe (eller te, vi har båda naturligtvis) och börja jobba. Hos oss kommer du garanterat trivas!

Hitta lediga kontorsrum med medlemskap

Innan du bestämmer dig för att hyra kontorshotell i Kista, råder vi dig att ta en titt på de medlemskap vi erbjuder. Dessa kommer nämligen hjälpa dig och oss att avgöra var du kan göra dig hemmastadd. Är du ett fan av coworking-platser ska du satsa på vårt Flex- eller Fixmedlemskap. Här delar du ett kontorslandskap med andra. Är du mer privat lagd och gillar att kunna stänga en dörr om dig ska du kika närmare på medlemskapet Studio där du kan få ett eget kontor.

I vårt kontorshotell, beläget i Time Building, finns naturligtvis all den nya teknologi ni kan behöver för era möten, bland annat projektorer och grymt snabbt WiFi. Vi hjälper dessutom mer än gärna till med alla specifika förfrågningar ni kan tänkas ha.

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se