Under en förmiddags föreläsning och workshop kommer du att få höra två av landets främsta föreläsare, Monika Björn och Göran Adlén, dela med sig av sina insikter. De diskuterar betydelsen av styrketräning, sömn, kost, hormoner, återhämtning och, inte minst, sociala relationer genom att använda konkreta verktyg, egna erfarenheter och studier.Det är väl dokumenterat att friska och välmående medarbetare inte bara presterar bättre utan också känner större glädje och har roligare på jobbet. Ändå kan detta vara svårt att uppnå. Efter denna förmiddag kommer du inte längre bara att fundera; du kommer att veta. Du kommer att förstå att förändring är möjlig, oavsett ålder, kön eller livsfas. Du får en insikt i hur man skapar energi och positiv förändring i sitt liv. Kort sagt, du kommer att lära dig hur man bygger upp livskraft och uppnår ett bättre liv. Både på arbetsplatsen och privat.

Monika Björn
Monika är en författare, föreläsare och utbildare som har ägnat sig åt träning, yoga och hälsa i över 25 år. Hon har publicerat tre framgångsrika böcker hos Norstedts, varav den senaste, “Stark 50+: hormoner, sömn, kost & träning”, blev nominerad till “Årets Faktabok” 2021. Med en bakgrund i idrottsvetenskap och psykologi från Göteborgs Universitet, har Monika blivit en av Sveriges ledande röster inom kvinnors hälsa, hormoner och klimakteriet. Hon har blivit en mycket efterfrågad föreläsare och utbildare med en klientlista som inkluderar stora namn som IKEA, Volvo och Tetra Pak. Mer än 20.000 personer har deltagit i Monikas hälsoföreläsningar sedan 2018.

Göran Adlén
Göran, mer känd som @trendspanaren, är en framstående expert på framtidsstudier i Sverige. Han har publicerat åtta böcker, där hans debut erkändes som Årets ledarskapsbok, och har producerat nitton trendrapporter, med den tjugonde på väg. Som utbildad civilekonom med erfarenhet från reklambranschen och som föreläsare på IHM och Berghs, har Göran genomfört över fyra tusen föreläsningar i Sverige och Norge. Han har mottagit flera talarpriser, inklusive Narrenpriset, och utnämnts till Årets föreläsare. På senare år har Göran engagerat sig även i hälsa och träning, en insats som ledde till att han erhöll Guldhjärtat som Årets förebild inom fitnessbranschen 2023.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se