Konferenslokaler i Malmö Konferenslokaler i Malmö

Konferenslokaler i Malmö

Är du på jakt efter konferenslokaler i Malmö? På Helio K6 erbjuder vi en rad olika konferenslokaler och eventytor som är perfekta för grupper på 2 till 72 personer. Våra stora lounger med högt i tak möjliggör enkelt uppdelning i mindre grupper, och våra egna kockar kan ordna mat och dryck. Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller chatt om du har några frågor. Vi svarar inom 30 minuter på vardagar. Välkommen till Helio K6 i hjärtat av Malmö.

Konferenslokaler i Malmö på Helio – Perfekt för ditt nästa möte

Planerar du att hålla ett möte eller en konferens i Malmö? Då är Helio på Kungsgatan 6 det perfekta stället för dig. Med åtta olika mötesrum att välja mellan, rymmande allt från 2 till 72 personer, och utrustade med modern teknik, är detta den optimala platsen att få ut det mesta av din tid tillsammans.

Helt nyrenoverade lokaler med den senaste tekniken

Alla lokalerna på Helio är nyligen renoverade och utrustade med den senaste tekniken för att du ska kunna ha en effektiv och smidig konferens. BOSE-högtalare och stora LED-skärmar finns tillgängliga i alla rum, vilket gör det enkelt att visa dina presentationer och annat material i hög kvalitet.

Videokonferensfunktion för hybridmöten

För att möta dagens krav på flexibilitet erbjuder de flesta rummen på Helio också videokonferensfunktion. Detta gör det möjligt att ha hybridmöten där personer som inte kan delta fysiskt ändå kan vara närvarande. Så oavsett om du har deltagare på distans eller i samma rum, kommer du att ha en sömlös upplevelse på Helio.

Rossi-konferensrummet – för mindre möten

Rossi-konferensrummet på Helio är perfekt för mindre möten och samarbeten, med plats för upp till 6 personer. Med en modern och professionell inredning kan du vara säker på att dina möten hålls i en bekväm och professionell miljö.

Atrium-eventlokal – för större evenemang

Atrium-eventlokalen på Helio har en kapacitet på upp till 72 personer och är perfekt för större evenemang. Här finns utrymme för föreläsningar, seminarier och andra typer av evenemang. Med ett bekvämt läge i centrala Malmö och modern teknik kommer ditt evenemang att vara en succé.

Catering för dina behov

På Helio kan du också boka catering för ditt möte eller konferens. Välj mellan lättare tilltugg eller en mer omfattande lunch eller middag, och fokusera på det viktigaste – din konferens eller möte. Helio har ett brett utbud av matalternativ för att passa dina behov och preferenser.

Brown-auditorium – för stora presentationer

Brown-auditorium på Helio är det största rummet med plats för upp till 72 personer. Här finns utrymme för stora presentationer och föreläsningar, och du kan vara säker på att alla deltagare har en bra plats och utsikt. Med modern teknik och professionell personal kan du lita på att allt kommer att gå smidigt.

Sammanfattningsvis

Sammanfattningsvis är Helio på Kungsgatan 6 i Malmö en utmärkt plats att hålla dina möten eller konferenser på. Med åtta olika mötesrum att välja mellan, modern teknik och en hjälpsam personal är detta den perfekta platsen att maximera effektiviteten och resultatet av dina möten. Besök länkarna ovan för mer information om varje lokal och för att boka din nästa konferens eller möte på Helio.

    9 rum hittades
    Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se