Mötesrum i Malmö Mötesrum i Malmö

Mötesrum i Malmö

Letar du efter mötesrum i Malmö? Helio K6 är den perfekta platsen för ditt företagsmöte, oavsett om det är större eller mindre varianter. Jenny och hennes kollegor på plats tar hand om dig och dina gäster på plats och ser till att ni ni har både lunch och energi för en hel dag. Vi ligger centralt i Malmö på Kungsgatan med 10 större och mindre mötesrum (upp till 72 personer).  Rummen är utrustade med den senaste tekniken för att kunna genomföra hybridmöten eller presentationer. Välkommen till Helio, i hjärtat av Malmö.

Våra unika mötesrum

Helio K6 erbjuder en unik upplevelse för dig som letar efter mötesrum i Malmö. Med en arkitektritad design från Note Design Studio är dessa mötesrum utöver det vanliga när det gäller design. Varje rum är namngivet efter en arkitekt inom postmodernismen, en hommage till byggnaden och Sten Samuelssons spännande arkitektur. Namnen på mötesrummen är bland annat Brown, Walala, Bofill och Rossi, vilket ger varje mötesrum sin egen personlighet. Är ni många kan ni hyra alla rummen och få hela anläggningen för er själva.

Stort atrium för event eller pauser

En av de mest unika sakerna om Helio K6 är det stora atriet på 600 kvadratmeter. Detta utrymme är tillgängligt för alla som hyr ett mötesrum, och det är en perfekt plats för pauser eller för att arbeta i mindre grupper. Detta utrymme är fullt av grönska och naturligt ljus, vilket skapar en avslappnad och inspirerande miljö för alla som besöker.

Läge i Malmö

Helio K6 ligger i korsningen Amiralsgatan och Kungsgatan med enkel kommunikation för både bil och bussar. Från Triangeln är det cirka 8 minuters promenad om ni väntar på människor som kommer från Köpenhamn eller andra platser med tåget. Från Centralstationen är det cirka 15 minuters gångväg eller 7 minuter med cykel eller elsparkcykel.

Coworking Space

Helio K6 är, förutom en mötesplats, en plats för Malmös småföretagare och entreprenörer. K6 sjuder av liv med våra medlemmar som jobbar med allt från SEO till smycken och kapitalförvaltning. Helio hittar du i både Malmö och Stockholm och vi har tusentals medlemmar som har sitt kontor hos oss, och tiotusentals personer som kommer till oss varje år för ett möte, workshop eller ett event.

Fantastisk mat till era möten

På Helio K6 finns det också möjlighet att njuta av vår fantastiska mat. Vi har egna kockar som kan ordna allt som behövs under en mötesdag, inklusive luncher och fantastiska bakverk. Detta är den perfekta platsen för företag som vill ha en komplett upplevelse för sina möten, där maten och servicen är lika viktig som själva mötet.

Boka ditt mötesrum på Helio K6

Helio K6 är den perfekta platsen för företag som söker efter mötesrum i Malmö. Med vår unika design och det stora atriet på 600 kvadratmeter, är detta en plats som kommer att inspirera och engagera alla som besöker.

    9 rum hittades
    Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se