Helio GT30 Bond

Vi har jobbat med streamade möten under flera år, men efterfrågan har minst sagt exploderat nu i Corona-tider. Att streama ditt möte, föreläsning eller utbildning behöver inte vara svårt och vi kan ta hand om så mycket eller så lite du behöver. Vi kan göra både ett 100% streamat event, eller en kombination både streaming och deltagare på plats.

Vi jobbar med partners som kan ta hand om allt som helhetslösning: inspelning och live-streaming med toppmodern teknik i centrala Stockholm. Lösningen är fullt skalbar där mängden tittare inte är någon begränsning.

Vi har 2 kompletta studios i olika storlekar, en mindre på Grev Turegatan med en scen och en extra-allt-studio på Kungsholmen med 3 olika scener i TV-studio-format där du kan upp till 50 deltagare på plats.

Du kan också jobba med teknik i våra större lokaler – till exempel Bond, Dome och Turbine som fungerar bra för bolagspresentationer, föreläsningar och mycket annat. Vi kan ordna med olika typer av sittningar och möblering beroende på om det är en panel eller en enskild föreläsare, om du vill ha en fullt möblerad scen eller bara ett ståbord för föreläsaren med klippning till en presentation.

Hör av dig, så sätter vi ihop ett skräddarsytt paket till ditt event. Vi finns på 08 522 232 00 eller info@helio.se.

På Helio jobbar vi aktivt för att minska smittspridning genom ett flertal åtgärder.

  • Nolltolerans mot minsta symtom bland både gäster och personal
  • Daglig städning och extra avtorkning av ytor med beröring såsom dörrhandtag, larmknappar och kaffemaskiner
  • Rutiner för att säkerställa avstånd mellan besökare

Du kan läsa mer om hur vi arbetar under Corona-situationen här.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se