Turbine är en av våra mest populära lokaler som fungerar både för ett seminarium för 75 personer med presentation, eller stort workshoprum för upp till 30 personer. Rummet ligger lite avskilt innanför vår reception och utanför finns en egen yta med pentry för att pausa, mingla och äta en bit.

Hela taket är byggt i glas för att rummet ska flöda i dagsljus och rummet är utrustat med en extra stor 110″ LED-skärm med BOSE-ljudsystem finns för ta presentationerna till nästa nivå. Vi ordnar gärna både frukost, luncher och avslutande mingel. Du kan boka vår restaurang Penny & Bill exklusivt bara för din grupp varje dag från 16 för AW eller ett mingel.

Om ni vill kombinera med break-out-rum så finns det flera olika rum på GT30 där ni kan vara mindre grupper, eller flyta ut i vår röda lounge om ni bara behöver en soffa.

Chatta, maila eller ring oss så återkommer vi blixtsnabbt med en offert eller idé inom en halvtimme. Populära datum bokas upp långt i förväg, så var ute i god tid om ni har fasta datum.

Fakta

  • Storlek60 kvm
  • Projektor/SkärmJa
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja

Sittningar

Styrelsemöte
20
Bio
75
Skolsittning
34
Event
75