På Helio kan du känna dig trygg. Vi har infört flera åtgärder för att minimera riskerna: hur vi serverar mat, extra städrutiner, färre personer i varje rum och tydlig information för att kunna hålla avstånd och hygien.

Välkommen till vår Streaming Studio med 3 olika scener, den senaste tekniken och möjligheter att skapa alla upptänkliga former av digitala event. Du kan också ha publik närvarande i lokalen för hybrid-event med både digitala och fysiska besökare. Studion är på 200 kvm och ligger centralt beläget i DN-skrapan på Kungsholmen.

Du kan koppla upp dig till alla de vanliga teknikplattformarna såsom Zoom, Teams, Den flexibla 150 kvm stora studion rymmer LED-skärmar, komplett streamingutrustning, professionella kameror, mixers och interaktiva ytor. Hela studion är anpassningsbar för att passa både enkla presentationer och även mer komplexa event med panelsittningar och flera kamerapositioner. Via vår mjukvara, som kan designas och brandas för eventet kan man följa sändningen live, chatta, göra omröstningar, skapa deltagarlistor och ladda ner innehållet.

På plats har du full support från ett erfaret team från OneMotion som hjälper dig från A till B med alla delar av eventet du kan behöva. Både marknadsföring innan, under och efter eventet. Design, utveckling av specifik funktionalitet, manusstöd/regi. Studion lämpar sig genom sin flexibla design från den lilla professionella presentationen till fullskaliga streamade events.

Vi har också olika menyer och paket om ni vill äta något, och vill ni kombinera streamingstudion med andra mötesrum för att bryta ut i mindre grupper är det också möjligt.

 

 

Fakta

  • Storlek235 kvm
  • Projektor/SkärmJa
  • 1GB Wifi Ja
  • Cateringmöjligheter Ja

Sittningar

Styrelsemöte
-
Bio
50
Skolsittning
50
Event
50