mia på kista

Vi välkomnar vår Mia in i rampljuset! En av våra veteraner här på Helio berättar lite om sin bakgrund, sin resa på Helio och hur hon tillsammans med sina medlemmar har skapat en tillvaro där människor vill umgås, både i och utanför sina kontor.

Kan du berätta lite om dig själv! Vem är du och vad motiverar dig?

Mitt namn är Mia Börjeson och kreativitet och fantasi är mina nyckelord. Jag växte upp på en idyllisk bondgård i Västra Götaland som på mjölkpaketen med kor, hästar, får och grisar. Varje morgon innan jag gick till skolan skötte jag hästarna och mockade stallet. Tack vare min uppväxt räds jag inte lite skit under naglarna eller att ta i där det behövs. Snarare får det mig att känna att jag kan jobba med hela mig. Jag motiveras av positiva reaktioner och resultat av när man gör mer än vad som är förväntat.


Hur hamnade du på Helio?

Första gången jag fick nys om Helio var 2015. Det var en vän till mig som berättade om det och tyckte att det lät som ett jobb för mig. Och se på fan, det var det minsann! Jag började samma år som extrapersonal och kände mig ganska snabbt som hemma. Jag jobbade mig sakta in i bolaget och 1 år senare så började jag som Community Manager och var med och öppnade vår anläggning i Kista. Efter 3 år där så beslutade jag mig för att testa mina vingar på annat håll. Jag insåg efter ett tag att ”borta bra, men hemma bäst” och sökte mig tillbaka till Helio igen! Jag började om igen som extrapersonal, jobbade mig upp till Community Manager och tillslut är jag där jag är idag – Site Manager i Kista. Och jag känner mig hemma igen!

Berätta gärna lite om Kista?

Kista är ju den anläggningen där jag känner mig som mest hemma  och som dessutom en av våra tidiga anläggningar. Vi ligger mitt på huvudgatan i Kista, mellan mässan och centrum. Vår anläggning har förutom coworking och möten, även reception och café som är öppet för alla. Vi är en färgklick i det annars ganska kontoriga Kistaområdet.

Vad är något speciellt med just Helio Kista som står ut från andra anläggningar?
Vi har en skön vibe! Så fort man kommer in genom dörrarna så får man känslan av att det är ett gäng sköna människor som hänger här. Kista förknippas ju ofta med stora byggnader, stressade IT-konsulter och att det ligger långt från stan. Men vi har lyckats skapa en stämning innanför våra dörrar som får det att kännas som en kul arbetsplats med mycket liv och färg! Här umgås vi även utanför våra medlemsytor och Helios medlemmar umgås även ibland med företag som sitter uppåt i huset. Så vårt community i Kista är hela byggnaden, vilket är superkul!

Vilken är din paradrätt?

Den filippinska rätten Pancit! Risnudlar med tofu, räkor eller kyckling, med morötter, vitkål, lök och soja. MUMS!

Vi tackar Mia för sina härliga svar! Ifall ni är sugna på att bli kollegor med henne så kan ni kika närmare på vår anläggning i Kista eller maila oss direkt på info@helio.se om ni har andra frågor.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se