skillnaden kontorshotell coworking

Funderar du ett möte eller event i höst? Med över 60 rum på 6 olika platser i Stockholm, så kan vi erbjuda event för upp till 250* personer där vi har gjort flera åtgärder för att minska riskerna för smittspridning och följa restriktionerna från Folkhälsomyndigheten.

I Bond kan ni sitta 60 personer (normalt 120 personer) med en ledig stol mellan varje gäst.

Eftersom vi har flera stora lokaler, så kan vi möblera luftigt med avstånd där du behöver det och med varannan stol i våra större lokaler med fast sittning. Vi har också gjort möten där gruppen tex delat upp sig i 2 olika rum med video-länk emellan för att minska riskerna.

Självklart kan vi också ordna alla former av streamade event tillsammans med vår teknikpartner. Maila oss på info@helio.se om ni har frågor om detta. Alla våra konferensrum kan du hitta här.

På AM/PM i Kista kan ni sitta 50 personer (normalt 110 personer) på Corona-säkert avstånd.

Våra rutiner vid event och möten:

– Städning och avtorkning av alla ytor, handtag, knappar och fjärrkontroller sker mellan alla bokningar
– Vi har handsprit tillgängligt och uppmanar alla besökare till regelbunden, noggrann handtvätt
– Vi har tagit bort alla former av buffé-måltider och serverar endast mat i portionsserveringar
– Vi uppmanar alla besökare att vara extra noga med att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten före måltid, mathantering och efter toalettbesök. Handsprit ska användas, om tvål och vatten inte finns tillgängligt.
– Vi uppmanar alla besökare att vara extra uppmärksamma på förkylnings-/influensasymtom och stanna hemma om de visar minsta symptom
– Vi har halverat antalet platser i vår restaurang och matservering för att säkerställa avstånd mellan gästerna

Hör av dig på info@helio.se, 08 522 232 00 eller chatta med oss nere till höger här på sidan om ni har frågor!

*Allmänna folksamlingar på över 50 personer är inte längre tillåtet, vilket betyder att vi inte kan genomför event som är öppna för allmänheten. Slutna sammankomster med mer än 50 personer är fortfarande tillåtna.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se