danny cramner

Just nu är det mest byggdamm i gymmet, men om bara ett par veckor så slår vi upp dörrarna så att du kan träna på nya Helio i Malmö. Vi kan stolt presentera vår nya PT Danny Cramner som till och med har fått oss att hänga upp en boxningssäck i gymmet! Här kommer ett par frågor med Danny.

Välkommen‌ ‌till‌ ‌Helio,‌ ‌Danny!‌ ‌Vem‌ ‌är‌ ‌du‌ ‌och‌ ‌vad‌ ‌brinner‌ ‌du‌ ‌för?‌ ‌ ‌

Jag heter Danny Cranmer och arbetar med coaching. Jag har ett stort intresse för människans förmåga att förändra och anpassa sig. Vad är det som gör att vi förändras, och varför? Jag fascineras av hur lika vi är i våra grundbehov och samtidigt hur olika våra resor kan se ut under livets gång. 

Berätta lite om din filosofi runt träning?

Jag har en holistisk metodik som riktar sig både inåt i form av mental närvaro och utåt genom en varierad rörelse och hållbar nutrition. Jag lägger stor vikt vid att hitta en passande pedagogik samt att du finner glädjen i den förändring som du vill genomföra.

Vad kommer medlemmarna på Helio i Malmö kunna se fram emot i vår?

Ni kan förvänta er ett väl utformat funktionellt gym där ni har möjlighet att utmana både er styrka och er kondition. Vi kommer även att ha två klasser varje vecka som riktar sig till både kroppen och sinnet, med fokus på både utmaning och återhämtning. Målet är att alla skall ha en möjlighet till att medverka oavsett träningsbakgrund. Tillsammans blir det roligare. Jag är galet taggad på att få komma igång och utmana er rörelseglädje!

Vilka är dina topp tre Malmö-tips?

  1. Malmös fantastiska utegym – särskilt Pildammsparken eller på stranden. 
  2. Kallbadhuset. Speciellt på vintern med varma bastubad och iskalla dopp varvat.
  3. Malmö kanotklubb. En naturupplevelse bara minuter från storstaden.

Här kan du läsa mer om Danny och hans verksamhet.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se