Ute i sista minuten med julklappar? Vi har sammanställt en lista med 7 snabba julklappstips från Helios medlemmar och samarbetspartners.

Från våra nya medlemmar Teaterlistan kan du köpa ett medlemskap för upplevelser. För 290kr i månaden får du gå hur mycket du vill på Stockholms bästa scener. Som ett Netflix alltså, men skillnaden är att istället för att ligga hemma framför en skärm kommer du ut och träffar riktiga människor! Till alla medlemmar på Helio ger Teaterlistan 10% rabatt på våra presentkort. Gå in på följande speciallänk: https://teaterlistan.se/giftcard/helio 

Vår medlem Micael Dahlén är inte bara professor, träningsnarkoman, föreläsare utan också författare av Nextopia, Kaosologi och Monster. Köp till någon som behöva expandera sitt tänkande och du hittar böckerna här.

Choklad! Ja, ingen kan väl tacka nej till riktigt bra, ekologisk choklad i juletider. Från Beriksson har vi tagit fram möjligheten att köpa ett chokladprovnings-paket med vietnamesisk prisbelönt choklad till specialpriset 150 Kronor inkl. frakt (Ord. Pris 230 kr). Marou började som en dröm för två fransoser som ville starta ett nytt liv i Vietnam och det är idag ett av världens mest prisbelönade chokladproducent. New York Times kallade chokladen för ”The Best Chocolate you’ve never tried”. Chokladpaketet innehåller 5 olika chokladkakor med kakao från fem olika provinser, á 24 gram. Du beställer chokladen i Berikssons webshop: beriksson.se, ange ”Julerbjudande Helio” som meddelande i beställningen.

Ninjas In Pyjamas är inte bara bra på att spela Counter Strike, de har också de perfekt kläderna för långa dagar framför skärmen. Skicka ett mail till vår Head Curator martin.tallvid@helioworks.se så får du en kod som ger dig som medlem hos Helio 15% rabatt på all NiP merchandise. Blir paketet uppskattat så uppskattar våra kompisar på Ninjas In Pyjamas om man taggar bilder på sociala medier med #GONINJAS och @NiPGaming. Erbjudandet gäller fr.o.m. 15:e December till den 27:e December.

Söder Runt har en av Sveriges snabbaste och vackraste bansträckningar samt en legendarisk afterrun! (Hos oss!) Under julen erbjuder vi dig som köper en startplats oxå vår snygga t-shirt till specialpris. Perfekt gåva till sig själv eller någon du tycker mycket om. T-shirten är såklart fairtrade och av bästa kvalitet. Startplats Söder Runt (afterrun på Helio ingår) + t-shirt 470sek. (Ord pris 570sek). www.soderrunt.se

Paradiset – handla julmaten hos våra medlemmar på Hötorget! 20% rabatt i butiken vid uppvisande av Helio-appen i kassan. Gäller endast icke rabatterade varor och fr.o.m. 18:e December till den 31:a December, alltså perfekt också för att lösa den ekologiska nyårsmiddagen. Paradiset.com

Michael Glover heter vår PT på GT30, och han har satt ihop ett 30-minuters pass som innehåller övningar, konsultation och program från Rebirth för 400 kronor. Kontakta Michael direkt på michael@rebirthfitness.com för att handla!

God jul önskar vi på Helio!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se