thomas dimming

Abundo presenterar tillsammans med Helio en inspirationsföreläsning med engagemangsexperten Thomas Dimming.

Thomas har föreläst i tjugo år och har knäckt koden kring hur man tar steget från borde till gjorde och får uthålligt höga prestationsnivåer – för att hjälpa så många så möjligt att tycka om sina jobb.

Föreläsningen är praktiskt inriktad på att identifiera vilka faktorer som både ledare och medarbetare kan jobba med i vardagen för att få fler att tycka om att jobba. När fler verkligen tycker om att jobba kommer de nya resultaten. Det är bevisat!

Han talar utifrån tjugo års erfarenhet av att stötta ledare på alltifrån multinationella företag till ägarledda småföretag och offentliga verksamheter. Alltid med en tydlig röd tråd: sluta gissa, det finns recept för arbetsglädje med höga prestationer!

Vi lever i tider av otroliga möjligheter med digitalisering som kan skapa nya kundvärden, mer stimulerande arbetsuppgifter och ge helt nya möjligheter till lönsamhet och tillväxt.

Men, utan medarbetare som är nyfikna, proaktiva, samarbetande, uthålliga och problemlösande, dvs medarbetare som på riktigt tycker om att jobba, så kommer många av dessa nya möjligheter inte realiseras.

Sluta gissa, det finns recept för arbetsglädje och bättre resultat: Med sunt förnuft kommer man långt. Med robusta forskningsstudier kan man komma längre. För de som är villiga att sluta gissa och istället lära så finns det guldgruvor av insikter kring när vi människor tycker mer eller mindre om att jobba och därmed presterar bättre eller sämre.

Thomas har en mycket uppskattad förmåga att kunna förmedla sina erfarenheter och kunskaper kring hur arbetsglädje och resultat kan främjas. I sina föreläsningar varvar Thomas fakta med spännande berättelser och ger mycket utrymme för åhörarna att själva reflektera. Genom sin gedigna scenvana, sitt lättsamma och personliga uttryck får han hela publiken att lyssna uppmärksamt. Målet är att alla ska gå från föreläsningen med nya insikter och egna konkreta planer på hur de kan påverka sin egna arbetsglädje och därmed sin prestation.

Den här föreläsningen produceras av Abundo i samarbete med Helio, exklusivt för Abundos medlemmar, men som Helio medlem har du möjlighet att få ta del av denna kväll genom att OSA till martin.tallvid@helio.se

Föreläsningen hålls i hörsalen “Bond”, en salong med bekväma biostolar. Innan och efter föreläsningen kan du ta något att äta i restaurangen Penny & Bill.

MAT & DRYCK: Kom tidigt eller stanna gärna kvar för en bit mat eller drinkar i restaurangen Penny & Bill.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se