Alex Nilsson

Vi möter Alexandra Nilsson som är Site Manager på vårt senaste tillskott i Helio-familjen: Sundbyberg. Alexandra har varit hos oss sedan i somras och jobbat hårt med att få allting skinande vackert till öppningen fö r6 veckor sedan. Med en lång erfarenhet inom hotell kan hon allt om att jobba med människor, och vi är otroligt stolta över att ha henne med i gänget. Här kommer 4 snabba med Alex:

Välkommen‌ ‌till‌ ‌Helio,‌ ‌Alexandra!‌ ‌Vem‌ ‌är‌ ‌du‌ ‌och‌ ‌vad‌ ‌brinner‌ ‌du‌ ‌för?‌ ‌ ‌

Hej! Alexandra heter jag, men brukar kallas Alex, både kortare och mer smidigt. Jag brinner för att få alla i min närvaro att må bra och genom att bidra till en god stämning. Jag älskar det dagliga mötet med människor och att skapa unika upplevelser. Det kan vara allt från att jag köper med mig frukost till min kollega på morgonen, eller överraskar min pojkvän med ett restaurangbesök. Som ni hör älskar jag upplevelser!

Hur känns det ha fått vara med och öppna Helio i Sundbyberg?

Wow, det har varit en spännande resa! Jag kom in i projektet i början av sommaren och har tillsammans med ett vasst team fått bygga upp nya Helio i centrala Sundbyberg. Det har varit lärorikt, och det har dykt upp ett par oväntade hinder med vägen som gjort det stressigt emellanåt. Men äntligen är vi  i mål och det känns fantastiskt att ha fått öppna denna anläggning. Det har redan flyttat in över 80 underbara medlemmar – som alla älskar community! Underbart!

Vad‌ ‌skulle‌ ‌du‌ ‌säga‌ ‌är‌ ‌det‌ ‌bästa‌ ‌med‌ ‌coworking?‌

Tidigare har jag arbetat inom hotellbranschen som är likt co-working på många sätt,  men skiljer sig åt eftersom det är som att bara jobba med stammisar. Varje dag längtar jag till att få hänga med medlemmarna och våra återkommande cafégäster. Den känslan är riktigt bra och  gott tecken för att coworking passar mig.

Slutligen – vad är dina bästa tips för att hålla motivationen uppe i vardagen under hösten?

Jag tror starkt på att ge mer positiv feedback till varandra i vardagen. “Teamwork is dreamwork” –   vi måste ge cred till varandra för att boosta energin, speciellt när vi går mot mörkare tider. Sedan vet ju alla redan att träning är väldigt viktigt i vardagen. Hos oss i Sundbyberg kör vi nu utomhusträning varje måndag med Antoine Constantinedes, en PT här från kvarteret. Vi i Helio-teamet ska se till att ibland också vara med och svettas tillsammans med medlemmarna. Feel free to join us! 

Tack Alex! Om ni är sugna på att få en visning i Sundbyberg för att se de nya moderna lokalerna. Mejla Alex: alexandra.nilsson@helio.se eller slå en signal till: 076-720 02 98. Välkommen! 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se