heja livet logo

Vill du också leva ett rikare liv? 

Under året har Heja Livets koncept Tänkonomi, ett samarbete mellan Prisjakt och Börshajen, rullat i Heja Livets kanaler.

Tänkonomi är en webbserie om hållbart konsumerande och sparande, som finns i fyra delar med olika fokusområden inom ekonomi. Syftet med serien är att inspirera kvinnor till att bli mer medvetna om sin ekonomi och att sprida budskapet om att alla kan, och att det aldrig är för sent att komma igång med att tänka smart kring sina pengar.

Nu knyter vi ihop pengasäcken på Helio GT30 med ett event för ännu mer inspiration om hur du kan leva ekonomiskt hållbart, för att i slutändan ha ett rikare liv och en tryggare framtid.

Under kvällen föreläser experterna Sandra Bourbon (Framtidsfeminsten), Tove Zander (Swedbank) och Monica Sjödin (Minova) som hjälper oss med konkreta tips och råd! Prisjakt kommer visa hur deras app fungerar och Andra Farhad (Börshajen) kommer leda ett panelsamtal med våra föreläsare och experter, som du i slutet av kvällen har tillfälle att prata med på en speed-dating!

Som Helio medlem har du möjlighet att delta i detta event kostnadsfritt genom att maila vår Head Curator martin.tallvid@helio.se senast den 11:e November!

Varmt välkomna! 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se