Är du rustad för framtiden? En bransch i förändring är temat på höstens Talangforum med Resumé och Unionen, och målet är att inspirera vår del av näringslivet att bli bättre på HR och skapa en mötesplats för oss som arbetar i kommunikationsbranschen. Som medlem till Helio har vi ett antal platser till dig på detta frukostseminarium, och det är först till kvarn som gäller. Maila till martin.tallvid@helioworks.se om du vill gå på eventet. Plats: Helio, Grev Turegatan 30

Program tisdagen den 23 januari:

08.00 Frukost och mingel

08.30

Johan Såthe, chefredaktör Resumé och Martin Linder, förbundsordförande i Unionen hälsar välkommen.

08.35

Gå alltid över ån efter vattnet

Mattias Göransson, medieentreprenör och medgrundare av magasinet Filter och Offside, berättar varför det smartaste du kan göra är att tillfredsställa dig själv.

Mattias Göransson skrev tidigare för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Filmkonst Reportage. 1999 grundade han Offside tillsammans med Tobias Regnell. För sitt arbete med Offside tilldelades han och Tobias Stora journalistpriset 2002 och 2008 grundande han reportagemagasinet Filter där han idag är en av två chefredaktörer.

09.10

Allt fler startar eget – hur påverkar det branschen?

Mediebranschen är i förändring, antalet frilansare ökar och i takt med det även konkurrensen om jobben. Vilka utmaningar står frilansare inför på den alltmer rörliga arbetsmarknaden? Vad är för- och nackdelarna med att vara sin egen? Och om tryggheten är frihetens pris, vilka förändringar skulle behöva göras för att få fler att våga starta eget?

Paneldiskussion med: Martin Linder, förbundsordförande i Unionen. Malin Ekman, frilansjournalist och Svenska Dagbladets expert på mediefrågor. Mattias Göransson, medieentreprenör och grundare av och chefredaktör på magasinet Filter och Offside.

09.30

Mingel

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se