jonathan fagerlund

Eftersom vi inte kör våra lunchträningar som vanligt på Helio, så kommer vår PT på Hornstull, Jonathan, att köra streamade lunchträningar varje torsdag på Instagram. Anpassat för dig som jobbar hemma eller om du är på jobbet hos så behöver du ingen annan utrustning än lite golvyta.

Vi kör 12.00 på vårt konto @wearehelio – så sätt en påminnelse i kalendern så kör vi! Här kommer en kort intervju med Jonathan.

Hej Jonathan, vem är du för de som inte träffat dig ännu?

Jag är en 29 år gammal Jönköpingskille som har jobbat med träning sedan 17 års ålder. Jag har jobbat som PT/Kostrådgivare på såväl Grand Hotel som rest runt i världen på heltid med en kund åt gången.

Just nu jobbar jag som Operativ Chef på Axelsons PT Education (PT-skola), tränare på Barrys Bootcamp samt driver min egen app, By Jonny, med onlinecoaching riktad mot viktnedgång.

Berätta mer om din filosofi runt träning och hälsa?

För mig är fokus på vetenskap, hållbarhet och måttlighet. Vi vet alla hur det går om man går från noll till hundra över en natt, och den typen av förändring medför därmed bara stress, dåligt samvete och en känsla av misslyckande.

Jag har alltid fokuserat på att ta reda på vad som finns bevis för, och därefter jobba med det i åtanke och ta små steg i rätt riktning för att få ett långsiktigt resultat! 

Vi brukar se dig ”på kontoret” i Hornstull, men vad gör du på dagarna egentligen?

Majoriteten av min tid spenderar jag med att jobba med PT-skolan, vilket är det absolut roligaste jobb jag haft. Jag försöker även aktivera min hund Dobby (på bilden!) så mycket som möjligt, träffa vänner och är en riktig serie-nörd (som må ha några för många streaming-prenumerationer)! 

Vad kommer du att göra på torsdagarna för Helio?

Min tanke är att kicka igång en helgfeeling redan på torsdagen, så varje torsdagslunch kommer du att få köra igenom hela kroppen på 30 minuter till mina bästa beats, du behöver inga redskap och kan vara med oavsett träningsnivå och tidigare träningsvana. En riktigt bra lunchgrej helt enkelt!

Tror du Corona kommer att förändra hur vi tränar framöver?

Jag tror att Corona har öppnat upp ögonen för onlineträning hos många människor, och det är ju ett alldeles ypperligt sätt att hålla igång när man inte vill eller har möjlighet att träna på gym. Det har blivit ytterligare ett smidigt sätt att träna, vilket på alla sätt är positivt 🙂 

Tack Jonathan, vi ses på torsdagar framöver!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se