Abundo presenterar en inspirationsföreläsning med retorikern, föreläsaren och entreprenören Sofia Kacim.

Millennials, Generation WHY, gen Y. Kär generation har många namn, och just denna sägs vara den mest ifrågasättande generationen genom tiderna. Svåra att attrahera, omöjliga att behålla och samtidigt de mest ambitiösa talangerna arbetsmarknaden skådat.

Så hur ska vi förhålla oss till de beslutsamma och unga talangerna? Är det med höga löner, guldklocka och tjänstebil eller med visioner, möjligheten att utvecklas och ett större syfte än affären?

Hur gör vi för att på bästa sätt attrahera och behålla generationen som alltid är på väg?

Sofia delar med sig av insikter och tips under 45 interaktiva minuter.

Sofia Kacim är retoriker och medgrundare till det globala kvinnliga nätverket HER Global Network med verksamhet i 20 städer runt om i världen.

Sedan 2013 är Sofia en återkommande föreläsare och moderator, hon är också retorikexpert i Tidningen Chef, Nordens största ledarskapsmagasin och jurymedlem i tv-programmet Retorikmatchen – Sveriges största retoriktävling för barn.

2017 hamnade Sofia på listan Sveriges 101 talanger av ”Veckans affärer” 2018 som en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av tidningen ”Resumé”.

Sofia har en bakgrund som konsult från kommunkationsbyrån Schlingmann och retorikcoach i TEDxStockholm.

Den här föreläsningen produceras av Abundo i samarbete med Profile Agency och Helio, exklusivt för Abundos medlemmar, men som Helio medlem har du möjlighet att få ta del av denna kväll genom att OSA till martin.tallvid@helio.se

TID: Pågår ca 1 timme inklusive paus och frågestund.

MAT & DRYCK: Stanna gärna kvar för en bit mat eller drinkar i restaurangen Penny & Bill.

>>MER INFO<<

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se