deborah mühlrad

Idag lever vi i en värld där allt går supersnabbt. Ibland jobbar du hemma, ibland på kontoret. Du är ständigt nåbar, deadlines ska hållas, det är back-to-back möten, du ska både orka träna och hinna med förskolelämningar och samtidigt få tid att umgås med familj och vänner. Kraven ökar, tiden räcker inte till och kroppen börjar säga ifrån. Trots att vi vet att det kan leda till sämre fokus, mindre ork och till slut utbrändhet fortsätter vi jobba i samma takt ändå. Därför är självledarskap viktigare nu än någonsin!

I den här föreläsningen involverar Deborah publiken i flera interaktiva övningar så att teorin blir enklare att förstå genom kroppens signaler. På ett inspirerande sätt delar Deborah konkreta tips på hur man kan leda sig själv smartare och bättre redan idag!

Du får lära dig:

● Hur stress fungerar — skillnaden mellan farlig och ofarlig stress

● Hur du identifierar varningstecken för att förebygga farlig stress

● Hur du kan byta ut ohjälpsamma strategier mot hjälpsamma strategier

● Hur du kan behålla fokus och motivation i tider av oro och ovisshet

● Hur du kan skapa mer eektiv återhämtning

● Hur du med konkreta verktyg kan börja leda dig själv smartare och bättre

Om Deborah:

Deborah Mühlrad är terapeut, beteendevetare och föreläsare som brinner för att sprida kunskap om psykologi och hjälpa ledare och medarbetare att leda sig själva och andra i det nya normala.

Deborah har föreläst för kunder som IKEA, Renault, Rituals, ICA Försäkring och ByggMax. Deborah föreläser om ledarskap, stresshantering och work-life balance kopplat till sina erfarenheter som terapeut och psykologisk teori.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se