shoka åhrman

Välkommen till en inspirationsföreläsning med nationalekonomen Shoka S. Åhrman!

Föreläsningen tar avstamp i Shokas bok ”Så blir du rik i den digitala ekonomin”. Lär dig gå från några hundralappar på sparkontot till att investera som proffsen! Oavsett vilken typ av beslutstagande vi står inför, påverkas och styrs vi av våra kognitiva funktioner. Vi styrs av vår psykologi och våra känslor.

”Enligt beteendeekonomin är människan irrationell och det påverkar oss mer än vad vi tror varje dag under hela vårt liv. Detta trots att digitaliseringen med internet har gett oss tillgång till mer information än någonsin förr. Därför är det viktigt att lära ut och förstå sig på hur den mänskliga mekanismen fungerar”, säger Shoka Åhrman.

*** Den här föreläsningen produceras i samarbete med Abundo och Fri Tanke exklusivt för Abundos medlemmar, men där medlemmar på Helio har en VIP gästlista. OSA senast den 20 September till vår Head Curator martin.tallvid@helio.se

Börja kvällen på vår cocktailbar A bar called Gemma, självklart kan du ta med dig drinken in i salongen!

Abundo är ett medlemskap för live-upplevelser. Ett fast pris för fri access till hundratals evenemang varje månad inom konsert, standup, bio, teater, opera, inspirationsföreläsningar och mycket mer.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se