serena mon de vienne

Många föräldrar upplever att de säger samma sak om och om igen till sina barn – utan fruktbar respons. Då är det lätt att prova olika modeller efter varandra, vilket sällan ger det samarbete vi önskar.

Välkommen till en föreläsning som tar upp vilka kommunikativa val som ger vilka effekter på barns självkänsla. Den går igenom varför det berömda berömmandet inte alltid fungerar, hur viktigt det är att skapa en jämlik dialog mellan förälder och barn samt hur du hanterar konflikten när vett och etikett möter deras integritet.

Föreläsningen ger också en ”crash course” i känsloskolan – hur kan jag hjälpa mitt barn att ta hand om sina känslor? Serena Mon De Vienne är retorikkonsult och föräldraexpert. Hon är utbildad på retorik-konsultprogrammet på Södertörns Högskola och har även studerat familjepsykologi.

*** Den här föreläsningen produceras i samarbete med Abundo och Fri Tanke exklusivt för Abundos medlemmar, men där medlemmar på Helio har en VIP gästlista. OSA senast den 30 September till vår Head Curator martin.tallvid@helio.se

Börja kvällen på vår cocktailbar A bar called Gemma, självklart kan du ta med dig drinken in i salongen!

Abundo är ett medlemskap för live-upplevelser. Ett fast pris för fri access till hundratals evenemang varje månad inom konsert, standup, bio, teater, opera, inspirationsföreläsningar och mycket mer.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se