Vi kommer att rivstarta hösten med att en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare och futurister Göran Adlén kommer till oss. Det blir en dag som går i optimismens tecken. Göran fick omdömet efter en föreläsning att han var pessimismens värsta fiende – vi tror du kommer att förstå varför efter att du har lyssnat på honom. 

Du kommer få smakprov på hans olika föreläsningar. Du kan lyssna på en, två eller alla tre om du vill. Du kan hänga med oss där du får frukost, liten lätt lunch och fika om du vill alltså. Om du inte är medlem på Helio, kan du få en visning i våra fantastiska lokaler och bara känna in atmosfären. Det är väldigt begränsat med platser, max femtio stycken per föreläsning. Dagen är kostnadsfri.

Programmet 

08.00 Frukost

09.00 Gasa i Uppförsbacken – varför ska man satsa nu och varför är lågkonjunkturen vår bästa vän? Det kommer Göran berätta om i sin första föreläsning för dagen.

10.00 Fika, häng och visning av Helio Sundbyberg

11.00 Framtidens arbetsplats ser inte ut som den gjorde – Vi är inne i en jättelik förändring av hur vi arbetar, vart vi arbetar och hur vi ska bli vinare i talangkriget. Göran ger sina tankar om hur man skapar den fantastiska framtida arbetsplatsen.

12.00 Lätt lunch

13.00 Livet var på väg åt helvete, men… – Göran håller ett smakprov från hans kommande bok ”Dö ung så sent som möjligt” och om hans egen hälsoresa där han gått från en rund gubbe till något annat. Detta blir ren inspiration om hur man kan påverka sin egen hälsa oavsett hur gammal eller ung man är. 

14.00 AW för de som vill hänga kvar och snacka med oss och Göran

Så välkommen nu till den här dagen! Du väljer själv hur mycket du vill vara med på dagen. Anmäl dig nu på maria.gonzalez@helio.se.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se