Äntligen kan vi berätta av vi öppnar nya kontorsrum på högsta våningen i DN-skrapan. Förutom vårt trevliga gäng på plats med Albin i spetsen, poddcast-studio och finfina mötesrum, så kommer du att ha panorama-utsikt över hela mälardalen. Och ett av kontoren kommer till och med att ha en helt egen 30-metersbalkong för de som inte är höjdrädda.

”Ända sedan jag började jobba på Helio Kungsholmen, så har det alltid varit en speciell känsla trycka på våning 23 när man kliver in i hissen. Att vi nu kan öppna upp de här ytorna för medlemmar känns väldigt speciellt, det är en plats som få personer har haft tillgång till under de åren som DN-skrapan har funnits. Nu är det bara en kikare som ska inhandlas in så att medlemmarna kan följa finlandsbåtarna ut genom skärgården!” säger vår Site Manager Albin Plantin.

Vi gick upp med vår husfotograf Mattias och knäppte ett par bilder inför öppningen och fick lite svindel. Vi öppnar de nya kontoren 1 september och kommer att ha rum för 2 till 30 personer. Flexibla platser och fasta skrivbord finns på gatuplanet.

Priserna är ca 4000-6000 kronor per arbetsplats beroende storlek på rummet, och hos oss ingår det mesta. Här kan du läsa mer om vad som ingår i medlemskapet.

Helio Kungsholmen är enkelt att ta sig till med stombusslinjerna utanför dörren, möjligheter till parkeringsgarage i huset och Thorildsplans T-bana på 5 minuters promenadavstånd. Om du är nyfiken på visning, så maila oss på info@helio.se, ring 08 522 232 00 eller chatta med oss nere till höger!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se