helio klarakvarteren

På Helio har vi knappt legat i hängmattan alls denna sommar, eftersom vi stått med bygghjälm på och räknat dagarna tills vi kan välkomna er till våra 2 nya anläggningar runt Centralen och Hötorget! På Malmskillnadsgatan 29 och på Gamla Brogatan 32 fortsätter vi på vår resa och skapar levande, inspirerande kontor med extra allt.

Inför våra nyaste öppningar har vi tagit in feedback från våra tusentals medlemmar för att bli ännu bättre på det post-covidska arbetslivet med telefonbås och flexibla mötesrum. Våra arkitekter på CJ Studio har sett till att båda anläggningarna ha en lokal touch, där City blir mer 60-tal och maffigt medan Klarakvarteren kommer att bli ett intimare hus där 1800-tal kommer att kontrasteras med stadsdelens historia som tidningsmecka. 

Hos oss kan du bli del av ett prisbelönt community. med flera av Stockholms mest spännande bolag. Vi tror att en blandning av branscher, personer och bolag skapar den mest intressanta platsen att tillbringa sina dagar på. Därför är vi stolta över att både ha stora börsbolag och investmentbolag som medlemmar, men även mindre startups och konsulter inom allt från juridik till globala hälsofrågor.  

Just nu gör vi ett begränsat antal byggvisningar på både Klarakvarteren och City för de som vill vara först in och kunna välja kontorsrum. Om du är nyfiken så tycker jag att du borde maila oss på info@helio.se eller ringa oss på 08 522 232 00 så har du svar inom några minuter. 

Du kan läsa mer om Klarakvarteren här, och Stockholm City på den här länken. 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se