streaming studio

15 oktober är det premiär för vår nya streaming-studio på Kungsholmen i Stockholm. Det blir en komplett TV-studio med 3 olika scener och på över 200 m2, där du kommer att kunna göra alla former av streamade event. Dessutom kan du bjuda in 50 personer i lokalen som kan närvara, för att kunna genomföra hybrid-event med både streaming och fysisk närvaro. Studion är fullt utrustad, med ett erfaret team på plats från vår samarbetspartner OneMotion för hela produktionen.

Just nu platsbyggs streamingstudion som innehåller tre scener. Scenen har stora LED väggar för att du ska kunna sätta helt egen prägel på scenen, fullt utrustad streamingutrustning och möjligheter till direktlänkade intervjuer via skype/teams, paneldebatter och fireplace-intervjuer. Studion invigs i mitten av oktober och redan nu är många datum uppbokade.

Stockholms största renodlade streaming-studio

Med sina nära 200 kvadratmeter är studion även anpassad för att arrangera hybrid-event där mindre grupper kan delta som gäster vid inspelningen, vid tex prisutdelningar, galor och företagsevenemang. Vi ordnar mer än gärna med mat & dryck från våra kockar under eventet. Boka kan du göra på info@helio.se, 08 522 232 00 eller chatta med oss nere i högerhörnet.

På plats har du full support från ett erfaret team från OneMotion som hjälper dig från A till B med alla delar av eventet du kan behöva. Både marknadsföring innan, under och efter eventet. Design, utveckling av specifik funktionalitet, manusstöd/regi. Studion lämpar sig genom sin flexibla design från den lilla professionella presentationen till fullskaliga streamade events.

Här kommer lite mer bilder på det vi snickrar på just nu.

Var i Stockholm ligger streaming-studion?

Den ligger på Kungsholmen, i DN-skrapan med goda möjligheter att parkera och ta sig kollektivt. Här kan du hitta en utförlig vägbeskrivning hur du tar dig till streaming-studion.

Vilka olika plattformar kan man streama över?

Vi jobbar tillsammans med vår partner OneMotion, och deras mjukvara vVenues hanterar alla vanliga streaming-plattformar såsom Teams, Zoom mfl.

Behöver vi egen kunskap runt streaming för att kunna genomföra ett streamat event?

Nej, inte alls. Tillsammans med vår partner OneMotion kan vi ta hand om alla delar av ert digitala event. Självklart alla tekniska delar, men även marknadsföring runt eventet, manus, efter-produktioner och mycket annat.

Vi vill gärna servera mat eller kaffe, är det möjligt hos er?

Absolut, vi har egna kockar och kan lösa allt från en frukost med nybakat bröd till ett kvällsmingel och allt däremellan.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se