Våren är här och mycket kul händer på bottenplanet av  Helio GT30. Vi satte oss ner med Linda Cousu, Restaurangchef på Penny & Bill för att ta reda på vad förändringarna blir och vad vi kan förvänta oss i och med det nya konceptet.

Hej Linda! Det har målats och donats nere i restaurangen i veckan och konceptet ändras. Varför görs dessa förändringar?  

Vi vill lägga mer fokus på våra medlemmar som sitter här i huset och har lyssnat på deras önskemål, därför har vi ändrat meny utefter deras behov. Vi vill ha ett levande hus där det alltid finns både mat och dryck men även vara en plattform för det sociala. Man ska kunna vara här både innan, under och efter jobbet.

Kan du berätta vilken skepnad restaurangen kommer ta och vad som blir nytt?

Vi gör om konceptet, menyer och öppettider! Från tidig morgon till kväll kommer man nu även kunna nyttja restaurangen som coworking- och mötesyta. En glad nyhet är att vi kommer börja servera lagad frukost mellan 7-9 på morgonen!

Härligt med frukost! Vad kommer ni servera?

Vi kommer ha allt från härliga omeletter och scrambled eggs med bacon till våra egna energy bowls med färska frukter, yoghurt, honung och granola. Crosissanter, Pain au Chocolat, chiapudding, havregrynsgröt  och färskpressade juicer finns såklart det med.

Hur ser förändringarna ut resten av dagen?

Mellan frukost och lunchservering kommer det finnas smoothies, smörgåsar och annat gott att beställa. Från 11.30-20:00 serverar vi en A la Carte meny med något för alla.

Kan du locka med några rätter som kommer finnas på menyn?

Råraka, veganska soppor, rödingfilé, matiga sallader och hamburgare grillade över öppen eld. Vi kommer även servera några utvalda desserter, klassiker som Créme Brulée och Tiramisu som jag inte kan leva utan.

Om man vill ta ett glas bubbel till frukostmötet eller ett glas vin till lunchen, kommer baren finnas kvar?

Ja! Bubbel och vin finns självklart till förfogande under hela dagen. Vi har nu även Pol Roger som vårat husbubbel, så hitta en möjlighet att fira något asap!

The Bakery kommer även att byta skepnad. Kan du avslöja något om vad som kommer hända där när det blir klart?

Det stämmer bra! Byggnationen är snart igång och i slutet av maj kommer man inte känna igen sig! En alldeles ny cocktailbar vid namn Gemma kommer drivas i regi av vår eminenta barchef Johan Evers. Gemma kommer vara öppet 11-00:30, måndag till lördag. Så det kommer från och med öppning alltid finnas grymma cocktails till förfogande!

Tack Linda, vi ser fram emot många varma frukostmöten!

Har man speciella önskemål kan man maila Linda på linda.cousu@helio.se

Vill man bara ge Linda en klapp på axeln, för att hon i sin tur axlar vår kära medlemsrestaurang eller testa den nya menyn, är man hjärtligt välkommen ner till Penny & Bill!

 

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se