navid modiri

Navid Modiri är ingen vanlig föreläsare.

Det här kommer bli jobbigt, utmanande och bråkigt – men med en stor dos kärlek och med glimten i ögat. Välkommen till ”Allt är påhittat” – en inspirationsföreläsning med Navid Modiri.

Har du tänkt på att allt du ser runt omkring dig är påhittat av människor som du och jag? Det innebär att det som kommer att skapas framöver och också framtiden är ett gemensamt mänskligt påhitt. Frågan är om du och ni vill stå vid sidan av och se på, eller vara med och hitta på framtiden.

Kreativitet har funnits sedan människan ställde sig på bakbenen och skiljde sig från aporna. Allt du ser runtomkring dig är ett direkt resultat av att människans påhittighet.

Hur kan en grupp eller organisation lära sig att tänka större och skapa framtiden istället för att bara finna sig i den? Hur kan man träna på att bli mer kreativ och samtidigt bli mer produktiv? Är kreativitet verkligen så kul som alla säger? Den här föreläsningen är för dig som är beredd att bli utmanad och ta steget längre för att bli kreativ på djupet.

*** Den här föreläsningen produceras i samarbete med Abundo exklusivt för Abundos medlemmar, men där medlemmar på Helio har en VIP gästlista. OSA senast den 1:a Oktober till vår Head Curator martin.tallvid@helio.se

Börja kvällen på vår cocktailbar A bar called Gemma, självklart kan du ta med dig drinken in i salongen!

Abundo är ett medlemskap för live-upplevelser. Ett fast pris för fri access till hundratals evenemang varje månad inom konsert, standup, bio, teater, opera, inspirationsföreläsningar och mycket mer.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se