2017  var ett förändringen år för Helio. Vi öppnade 5000 m2 på Grev Turegatan, blev 200 fler medlemmar och bytte namn på hela vårt företag. 2018 kommer du som medlem att se ännu fler förbättringar av ditt medlemskap. Vi tittar just nu på att förbättra telefonmöjligheterna efter feedback ifrån er, och vi har nyligen lanserat appen där vi kommer att lägga till fler features under året. Om du inte är medlem hos oss, kan du läsa mer om medlemskap och coworking här.

Så, vad händer då? Här kommer en liten genomgång av du kan förvänta dig om du sitter hos oss:

Breakfast Club – ät frukost tillsammans! Varje vecka bjuder vi in till en god frukost där vi både lär känna varandra ännu bättre, men också där du som medlem kan hålla i en speciell fråga, ex. om ni behöver ni hjälp inför en pitch, förslag på Stockholms bästa fotograf eller är ni nya i communityn och vill berätta vad just ni sysslar med – Då är det här precis rätt forum!

Learn @ Lunch Ta en snabb lunch, och få med dig kunskap samtidigt; Learn@Lunch är vår serie med miniföreläsningar och vårt sätt att skapa möjligheten till att en lunch inte bara ska gå ut på att bli mätt och glad utan också möjligheten att inspireras och knyta kontakter med andra. Vi bjuder på både lunch och någon/några som på era sätt kan inspirera oss under en timma mitt i veckan.

RE:FOCUS – Sätt dig själv i fokus och släpp allt med jobbet för en stund. Tillsammans med yoga-instruktörer, löptränare och personliga tränare ordnar vi era gånger i veckan möjligheten att få både kropp och huvud i form så att du orkar fortsätta vara bäst på det just du gör.

Out Of Office – Vi tycker att alla behöver komma ut från kontoret lite då och då. Se det som en minisemester där du flyr fältet och kommer tillbaka med något nytt. Tillsammans med olika samarbetspartners bjuder vi in till event i vår serie Out Of Office där du som medlem i Helio blir inbjuden till olika händelser runt om i Stockholm där du kan lära dig nya saker och lämna kontoret för en dag för ny inspiration.

Självklart fortsätter vi med att ordna olika spontana inbjudningar till allt möjligt spännande som händer runt om på Helios olika locations och, kanske viktigast av allt – vi kommer fortsätta med att smaska i oss en god fredagsfika!

Håll ögonen på eventfliken i appen och släng inte bara ett utan båda era ögon på våra eventkalenderar som du hittar på varje anläggning.

Martin Tallvid, Head Curator – martin.tallvid@helioworks.se

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se