lina eklind

Abundo presenterar i samarbete med Helio en inspirationsföreläsning med hälsopedagogen Lina Eklind.

Lina Eklind är hälsopedagogen som brinner för att minska glappet mellan extrem hälsa och extrem ohälsa. Hon har över 15 års erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap inom hälsa och träning.

Lina Eklind är inspirationsföreläsare, företagare, hälsopedagog, coach och ledare. Hennes främsta driv ligger i att minska glappet mellan den extrema hälsan och den extrema ohälsan i Sverige. Hon har de senaste nio åren ägt och drivit ett träningscenter med inriktning på hälsocoaching, beteendeförändring och att hjälpa folk att nå sina hälsomål. Lina har under åren coachat medlemmar både i grupp och individuellt och drivs av att hjälpa folk till förbättring och förändring. Lina är utbildad folkhälsopedagog, NLP-coach samt träningsinstruktör.

När Lina föreläser om den extrema hälsan syftar hon på folk som springer ultramaraton och gör hemmagjord kombucha, medan den extrema ohälsan är den inaktiva snabbmatsätande soffpotatisen. Hon anser att glappet mellan de två extremerna bör minskas så att fler från den inaktiva och ohälsosamma sidan kan hitta sätt att främja och förbättra sin hälsa, samt att de från den extrema hälsan inte behöver krångla så mycket. Det behöver inte heller vara så svårt att komma igång och bibehålla en hälsosam livsstil, utan att små steg ofta kan räcka.

När Lina Eklind föreläser är syftet att få med så många som möjligt samt skapa delaktighet och engagemang bland deltagarna. Hon vill inspirera till hälsosamma vanor, mentalt välmående och massor av glädje. Hon vill med sina föreläsningar slå hål på en del hälsomyter samt väcka tankar kring hur den som lyssnar kan göra för att leva så bra som möjligt utifrån sina förutsättningar och föreställningar kring hälsa.

Den här föreläsningen produceras av Abundo i samarbete med Helio, exklusivt för Abundos medlemmar, men som Helio medlem har du möjlighet att få ta del av denna kväll genom att OSA till martin.tallvid@helio.se

Föreläsningen hålls i hörsalen “Bond”, en salong med bekväma biostolar. Innan och efter föreläsningen kan du ta något att äta i restaurangen Penny & Bill.

MAT & DRYCK: Kom tidigt eller stanna gärna kvar för en bit mat eller drinkar i restaurangen Penny & Bill.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se