De som förstår warpeffekten är framtidens makthavare. Det är världens mest värdefulla kunskap. Under den här lunchen berättar Mathias Sundin varför teknikutveckling inte bara går snabbt, utan accelererar och hur detta släpper loss mänsklig innovation, som gör att världen hela tiden blir bättre. Framtidens makthavare är inte centraliserade maktorgan som regering och riksdag, utan globala communities av tusentals eller miljoner människor som jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Som riksdagsledamot och ekonomisk-politisk talesperson tillhörde Mathias Sundin makten och etablissemanget, men hans arbete med startups, självkörande fordon, exponentiella tekniker, drönare och blockkedjor gav honom insikten att störst chans att påverka finns utanför politiken. Det är genom att använda warpeffekten som den största möjlighet att förändra världen finns.

Mathias Sundin är medgrundare och arbetande ordförande i Warp Institute, tidigare riksdagsledamot, TEDx-talare och internationell föreläsare och leder nu crowdfundingen för världens första privata rymdmission till en asteroid. 2014 blev han första politiska kandidat i världen som enbart använde bitcoin till kampanjfinansiering. Han har varit mentor vid XPRIZE Visioneers och är medlem av World Frontiers Forum vid Harvard och MIT.

Warp Institute är en svensk stiftelse med målet att få framtiden att komma snabbare. För att uppnå detta bygger man ett globalt community av optimister.

Som alltid bjuder vi på en grym lunch undertiden som du inspireras! Det kan helt enkelt bli precis hur bra som helst så passa på att OSA till martin.tallvid@helio.se senast den 21:a Mars för att vara säker på att just du har en plats!

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se