johanna olsson

Vi vet alla hur viktigt det är med bra samarbeten. Att bygga starka team. Att arbeta med öppenhet och trygghet. Att skapa en kollaborativ kultur. Men hur bygger vi delaktighet, engagemang och effektivitet när vi inte arbetar på samma plats? När vi ibland har en hel värld emellan oss? Fler och fler team arbetar från olika platser i staden, landet, världen, men hur vi förväntas samarbeta har inte förändrats nämnvärt. Hur bygger vi egentligen relationer när vi inte ses vid kaffemaskinen på kontoret varje dag? Och hur arbetar vi med trygghet och ledarskap när vi sällan eller aldrig träffar våra närmaste kollegor? Vi kommer under den här sessionen titta på hur vi kan överkomma avståndet som uppstår när vi inte sitter tillsammans, oavsett om du jobbar hemifrån, frilansar från café eller om ditt team är utspritt på olika kontor.  Låt oss hitta ett sätt att undvika oengagerande skype-möten där hälften av deltagarna har stängt av sina kameror, och konflikter som duckas genom att helt enkelt stänga laptop-locket när det hettar till.

Learn@Lunch är vår föreläsningsserie framtaget för att stimulera och inspirera ditt huvud samtidigt som vi mättar din mage. Då alla har tid för en lunch smäller vi två flugor i en smäll och presenterar relevanta och aktuella ämnen och frågor, bjuder på lunch – och lär oss något nytt varje gång.

Johanna är Kaospilot, Learning Designer, stolt medgrundare av The Hows och har arbetat med förändringsledning, ledarskap och teamkultur världen runt de senaste 15 åren. Under de senaste åren har Johanna fokuserat på att utforska  team som arbetar distribuerat eller remote, samt lärande och kulturbyggande online. Hon känner passionerat för att skapa en positiv förändring genom personlig utveckling och tycker att en bra lärandeupplevelse tillåter dig att applicera din nya kunskap på en gång.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se