sheila arnell

När Internationella kvinnodagen har precis passerat vill vi fira det tillsammans med alla härliga kvinnor på Helio! Sheila från About Yoga kommer att lära er alla om att leva ett menscykliskt liv. Kombinera detta med ett glas bubbel och utöka ditt kvinnliga nätverk.

Hur lever du idag?
Känner du dig bortkopplad från din naturliga rytm?
Kan du känna hur din energi pendlar under din cykel?
Vet du om hur det fungerar med menscykeln, kanske anar du men önskar fördjupa din kunskap.

I ett samhälle som styrs av görande och prestation kan den feminina sidan ofta glömmas bort vilken framförallt för kvinnor kan leda till att vi mår dåligt och hamnar ur balans. Ett tecken på det kan vara att vår menscykel rubbas eller ger oss problem. Vi kanske inte ens vet vad som är normalt längre?

Under denna workshop så kommer du få lära dig grunderna till hur man kan leva ett cykliskt liv, förhoppningsvis få en del ”aha-upplevelser” och inspiration till att skapa bättre förutsättningar för att följa din egna kropp. Du kommer få lära känna din menscykel, få redskap för att leva ett liv i synk, med dig. Ett cykliskt liv helt enkelt!

Vi kommer gå igenom dom olika faserna av menscykeln för att förstå energinivåerna, vad man kan göra för att må bättre, vanliga problematik, fördelar med att leva cykliskt.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se