paket

Varje år samlas anställda och medlemmar på Helio för att slå in klappar till de som inte brukar få så många klappar. Dessutom hinner vi dricka lite glögg, lyssna ett par gånger till Just D och hinna säga hej då innan ledigheter. Öppet för alla medlemmar på Helio. 

Viktigast under kvällen är att vi tillsammans gör något för andra – Vi ordnar med julens bästa inslagningsbuffé med papper och glitter i mängder för att kunna slå in paket till de som verkligen behöver det. Likt tidigare år skänker vi julklappar till människor som lever i hemlöshet med hjälp av Stockholms Stadsmission där vi från Helio står för innehållet. Du som gäst får självklart gärna bidra med saker som står på deras önskelista så som: Underkläder, varma kläder, strumpor, hygienartiklar (engångsrakhyvlar, rakfel, tandborstar m.m.) presentkort på affärer som säljer liknande saker. Även bättre begagnade saker går bra så länge de är hela och rena.

Vi ser fram mot en riktigt mysig söndag med er där vi tillsammans gör julen lite bättre för andra! OSA till anton.wallberg@helio.se

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se