Abundo presenterar en inspirationsföreläsning med föreläsaren, relationsproffset och KBT-terapeuten Jacqueline Joo.

Relationsproffset Jacqueline Joo har sedan 2008 intervjuat, coachat, utbildat och föreläst för tusentals människor. Hon är flitigt anlitad av Sveriges största medier och förekommer ofta som relationsexpert i TV4 NyhetsmorgonSVT MorgonstudionLyxfällanExpressenAftonbladetNRJ och SR.

Hennes huvudområden är socialpsykologi, personlighetspsykologi, utvecklingspsykologi, och kognitiv beteendevetenskap och specialistkompetensen ligger inom sociala relationer, kommunikation och samarbete.

Jacquelines föreläsningar ger många aha-upplevelser och garanterar hög igenkänningsfaktor då hon blandar psykologisk forskning med egna yrkeserfarenheter som KBT-terapeut. Hennes närvaro och energi på scenen är oslagbar. Fokus ligger på att du som åhörare ska öka din förståelse för ditt eget och andras beteende. Hon föreläser bl.a om hur du kan maxa din sociala kompetens, varför du ska våga kommunicera ärligare och hur ni kan skapa framgångsrika team med stark gruppkultur.

Jacqueline var tidigare verksam med en privat klientmottagning inom KBT-terapi med inriktning på sociala relationer, kommunikation, konflikt- och stresshantering. Hon har varit terapeut åt en bred målgrupp, alltifrån studenter till CEO, marknads- och HR-chefer. I dag arbetar hon primärt som föreläsare och ledarskapskonsult mot företag.

Hon har en bakgrund som journalist och använder skrivandet i sin yrkesroll ständigt. Hon har tidigare drivit en stor relations- och psykologiblogg och gett ut den populärvetenskapliga boken ”_Din dolda sociala förmåga_”.

Den här föreläsningen produceras av Abundo i samarbete med Profile Agency och Helio, exklusivt för Abundos medlemmar, men som Helio medlem har du möjlighet att få ta del av denna kväll genom att OSA till martin.tallvid@helio.se

TID: Pågår ca 1 timme inklusive paus och frågestund.

MAT & DRYCK: Stanna gärna kvar för en bit mat eller drinkar i restaurangen Penny & Bill.

>>MER INFO<<

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se