wings pr

Coronakrisen hann knappt släppa greppet om Sverige innan nästa kris bröt ut. Säkerhetsläget i världen har förändrats dramatiskt efter Rysslands invasion av Ukraina och instabiliteten i Europa har ökat. Näringslivet, myndigheter och världsekonomin påverkas i högsta grad och osäkerheten kring utvecklingen framåt är stor.

Därför bjuder Wings PR in till en heldag om att leda och kommunicera i kris. Risk- och säkerhetsexperten Johan Wiktorin från Intil Group kommer att prata om säkerhetsläget och berättar om de nya hoten mot Sverige samt hur du kan skydda dig och din organisation. Res- och krisexperten Lottie Knutson berättar om att leda och kommunicera i kris. Journalisten Janne Josefsson pratar om medieutveckling och krishantering från journalistens lins. Dessutom pratar Hampus Knutsson om krishantering i praktiken. Dagen rundas av med ett panelsamtal med Socialdemokraternas och Moderaternas respektive kommunikationschefer, Helena Salomonson (S) och Martin Borgs (M) om världsläget, hur partierna arbetar med kommunikation, planerar sina kampanjer, hur de hanterar kriser inom politiken och läget inför valet.

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett rabatterat medlemspris till alla medlemmar på Helio.

Dag: Fredag 20 maj
Tid: 08.30-17.00
Plats: Grev Turegatan 30, Stockholm
Pris: Medlemspris 1000 kr ex moms (originalpris 8500 kr) 

Vi bjuder på frukost, lunch och mingel!

Antalet platser är begränsade! Anmälan görs till alice.hedin@wingspr.se

——

Vad är Wings PR? Wings PR är specialiserad på kriskommunikation, medieträningar, kommunikationsutbildningar, krisövningar och medierådgivning. Byrån sitter själva på GT30 och drivs av kris- och medieträningsspecialisten Hampus Knutsson, som har 15 års erfarenhet av kriskommunikation, strategisk rådgivning, pressarbete och internkommunikation.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se