paulina modlitba helio

Världen har aldrig genomgått så genomgripande förändringar under så kort tid som under de senaste månaderna. Den har påverkat alla delar av samhället, från de direkt drabbade av sjukdomen till hur vi jobbar, shoppar, kommunicerar och reser.

Förändringar som normalt tar decennier att genomföra, har skett på bara ett par veckor. Nu börjar vissa länder öppna upp igen och frågan är vilka beteenden som kommer att bestå och vilka kommer att glömmas bort lika fort som de kom?

För att ta reda på det, så kommer vi intervjua några av medlemmarna på Helio som får ge sin syn på hur världen kommer att se ut post-corona. Intervjuare är Paulina Modlitba, expert på innovation, förändring och digitalisering och en av Sveriges mest bokade moderatorer.

Vi börjar med en stark uppställning:

Sofia Kacim – Retorikexpert, föreläsare och medgrundare HER Global Network och jurymedlem i tv-programmet Retorikmatchen 4 juni 12.00

Micael Dahlen – Professor, författare, framtidsspanare och träningsnarkoman. 25 maj 12.00

Jens Orback – VD på Global Challenges Foundation och tidigare jämställdhetsminister. 15 maj 12.00

Intervjuerna sker live, och vi uppmuntrar frågor och kommentarer från dig som tittar! Sändningen sker på Instagram Live och du hittar oss på @wearehelio.

(Foto: Jennifer Kivinen)

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se