coworking malmö

Äntligen! Så känner vi, efter att i flera års tid ha sneglat söderut mot en av våra favoritstäder – Malmö. På K6, precis vid stadshuset kommer du att hitta oss om bara några månader. Just nu håller vi på att rita på caféet, sätta mattorna i atriet och sist men inte minst – rekrytera ett gäng fantastiska personer som vill vara med oss och bygga Malmös mest levande kontorshus.

Vi kommer att ha kontor för företag mellan 1 till 500 personer, och både korta och långa avtal beroende på vad du vill. Vårt nya, gröna, nybakade café ligger på ritbordet just nu, och dessutom filar på en streaming-studio, olika föreläsare i loungen och mycket annat.

Om du är nyfiken, vill komma på visning eller till och med jobba hos oss, är vi blixtsnabba på info@helio.se. Här är hela pressmeddelandet nedanför:

Svenska Hus och Helio i unikt samarbete
– ska göra K6 till Malmös mest nyskapande kontorshus

Svenska Hus och kontorsaktören Helio inleder ett samarbete kring K6 i Malmö.
Konceptet innehåller allt från flexibla kontorslösningar med full service till gym, lunchkafé, podcaststudio och föreläsningar.
– K6 är ett fantastiskt hus och vi är grymt taggade inför uppgiften, säger Patrik Åström, vd på Helio. Det här innebär dessutom vår första etablering i Malmö. Nu får vi chansen att visa upp vad ett kontorshus kan vara även i den spännande Öresundsregionen.

Redan från start såg Svenska Hus fastighetens unika potential – inte minst i form av läget i centrala Malmö och det fantastiska atriet. Efter en omfattande ombyggnad börjar alla bitar falla på plats och med det nya avtalet med Helio kan attraktionskraften maximeras i form av service, möteslokaler och utbud efter arbetstidens slut.

– Coworking är här för att stanna och är ett mycket bra komplement till framtidens kontorserbjudande, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus. Tillsammans med Helio kommer vi att skapa Öresunds mest attraktiva kontorshus för arbete och informella möten. Här ska kreativa miljöer och berikande nätverk frambringa en mötesplats där människor trivs att vara.

– Helio är en otroligt kreativ aktör i coworking-branschen och deras flaggskepp GT30 på Grev Turegatan i Stockholm var givetvis en tung anledning till vårt val av partner, säger Anna Hurtig, uthyrningsansvarig på Svenska Hus.

En välkomnande entré skapas nu i samverkan med Helio – som kommer att driva alla delar i huset, från reception till gym, service och egna flexibla kontor.

– Äntligen få vi lära känna Malmö och visa vad vi kan, säger Patrik Åström, vd på Helio. Vi kommer att driva ett fantastiskt hus med gym, föreläsningar, hälsa, café med hälsosam mat, streaming-studio och coworking. Vi är glada och stolta över att få Svenska Hus förtroende att ta över och förädla 11 500 kvadratmeter med kontorsmöjligheter för 1-500 personer. K6 blir Helios första etablering i den spännande Öresundsregionen. Men säkerligen inte den sista!

Svenska Hus har redan flyttat sitt regionkontor till huset och målet med K6-satsningens har hela tiden varit att skapa en levande destination för människor som har affären i fokus. Nätverkande, gemenskap och överlägsen service har stått högt på prioritetslistan. Anna Hurtig tycker att målet är nått.

– Det Helio kommer att erbjuda är verkligen ”det där lilla extra”. Att kunna träna, äta en god och hälsosam lunch och stanna kvar för spännande föredrag och After Work. Vem vill inte arbeta i ett sådant sammanhang? Man utvecklas inte genom att tala med samma människor varje dag, man utvecklas genom att möta nya människor och ta del av deras liv och erfarenheter.

More Community News

Call us +46 8 522 232 00 Mailinfo@helio.se